Vecka 2011-3

Hej!
Här kommer nu två veckobrev på rad, veckor 3 och 4. Förra veckan var rätt intensiv, därav fördröjningen. Beklagar det!

 

Måndag 17/1
Ovanligt många samtal och en del mail. Koordinering av och planering inför ett antal möten, bl a informationsmötet om vattenförsörjningen. Rotary-lunch (mycket underhållande: Nolatos koncernchef berättade om hur det är att bo i Japan). Förra veckobrevet. Information om det ekonomiska resultatet 2010 (positivt - ännu inte helt klart men i intervallet +30-35 mkr, dock med en reavinst vid försäljningen av Butab-aktierna på ca 15 mkr).

 

Tisdag 18/1
Justering av kommunstyrelseprotokollet. Diverse samtal och mail. Till Halmstad för lunch och medlemssamråd Kommuninvest (den ekonomiska förening där 230 kommuner och landsting är medlemmar och som har som huvuduppgift att erbjuda konkurrenskraftiga lån till sina medlemmar - självklart i konkurrens).

 

Onsdag 19/1
Diverse samtal och mail. Möte ang. satsningen som Båstad Tennissällskap vill göra vid Drivan. Flyg till Stockholm. Moderat möte på Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. Peter Danielsson, ordförande i den grupp som tar fram ett kommunpolitiskt program till nästa partistämma, redogjorde för hur det arbetet går. Anslutande middag.

 

Torsdag 20/1
Moderat gruppmöte med genomgång av alla ärenden som beredningen och arbetsutskottet har denna månad. Istället för den allmänna politikerinformationen stämde jag av lite med min kollega från Örkelljunga. På eftermiddagen läsande av handlingar till fredagens möten, dels SKL:styrelse men även valberedningen i Kommuninvest. På kvällen möte med Moderata SKL-styrelseledamöter för lite uppdatering av vad som händer den kommande mandatperioden. Sedan gemensam middag.

 

Fredag 21/1
Gruppmöte Moderater inför styrelsemöte, därefter Alliansmöte. Styrelsemöte. Därefter begav jag mig till en konferenslokal vid Centralen där valberedningen för Kommuninvest hade möte. Flyg från Bromma vid 17:55 (var lite sent men jag hade himla tur - både flyget före och flyget efter till Ängelholm var inställda!).

 

Lördag 22/1 - söndag 23/1
Handlingarna till Ekonomi- och normstyrningsutskottets första möte lästes, som dock inte var alltför betungande denna månad. I övrigt inget spännande, är jag rädd.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits