Vecka 2010-50 och delar av 51

Hej!
Till Er som inte läser hela veckobrevet vill jag redan här önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Hoppas Ni får sköna, trots kalla, dagar! Själv tycker jag det ser vackert ut en dag som denna - innifrån. Men det är lite väl kallt...

 

Måndag 13/12
Mail och samtal hemifrån innan till företagsbesök i Förslöv. På eftermiddagen diverse kontorsjobb. På kvällen läsande av handlingar till onsdagens kommunstyrelsens arbetsutskott (ksau).

 

Tisdag 14/12
Ordförandeträff på morgonen. Därefter det första Allians-samrådsmötet inför onsdagens ksau. Årets tandläkarbesök klarades av innan lunch. De två föregående veckobreven skrevs. Sammanställning av ärenden till kommunstyrelsen 2011 utifrån samtliga förvaltningar gjordes - angeläget att vaka över att ingenting faller mellan stolarna nu när vi går in i den nya politiska organisationen. Avstämningsmöte med kommunchef och kommunstyrelsens presidium.

 

Onsdag 15/12
Budgetberedning med fokus på internbudget 2011 (första gången som alla kommunens verksamheter sammanställts under kommunstyrelsen). En del diskussioner. I anslutning ksau med övervägande informationspunkter (bl a Norrvikens trädgårdar, leaderprojekt, delegationsordning, förfrågan om köp av mark). I anslutning till flygplatsen och flyg till Sthlm. Moderat möte på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), som jag pga trafiken tyvärr missade början av: Infrastrukturministern var där och berättade om nuläge och kommande satsningar. Middag.

 

Torsdag 16/12
Moderat gruppmöte om ärenden i styrelse och beredningar på SKL. Politikerinformation med Storbrittanniens ambassadör om vad som händer politiskt inom främst sjukvård och skola med nya regeringen. Besök hos de tjänstemän som deltog i programberedningen för välfärdsfinansieringen. Efter lunch kort runda på sta´n och köp av en hel del av årets julklappar. Läsning av handlingar till fredagens styrelsemöte. På kvällen julavslutning inom Alliansens SKL-styrelseledamöter.

 

Fredag 17/12
Gruppmöte med först Moderater, sen Alliansen. Styrelsemöte. Bl a med information från riksdagens parlamentariska utredning om utjämningssystemet. Flyg hem. Vigsel på kommunhuset. Hem efter handling.

 

Lördag 18/12 - söndag 19/12
Opolitisk helg. Försök att kompensera allt innesittande och middagarna med att gå två-timmars promenad, både lördag och söndag. I övrigt lite social samvaro hos grannen och julpysslande.

 

Måndag 20/12
Möte med flera partier ang. eventuellt valteknisk samverkan i kommunstyrelsen, inför valen till utskotten. Kort Allians-avstämning innan möte med Båstad Turism. Lunch med vice ordförande. Diverse avtalstecknande, justering av protokoll till ksau och budgetberedning, samtal och mail. Möte med kommande Allians-ledamöter i Norm- och ekonomiutskottet samt tillträdande utskottsordförande om resultatmålen i internbudgeten.

 

Tisdag 21/12
En från början nästan helt obokad dag - som blev helt obokad under dagens lopp. Fixade med uppdatering av 2011-års kalender, de sista julklapparna, uppföljning av gårdagens möte om resultatmålen. Diverse mail. Första förberedelser inför presentationen till Rotary den 10 januari. Och lite annat smått och gott, som detta veckobrev.

 

Försöker vara ledig ett tag - så det blir en veckobrevspaus till nästa år. Åter: God Jul och Gott Nytt År till Er alla!

 

Julhälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits