Vecka 2010-49

Hej igen!

 

Måndag 6/12
Tidigt möte ang. ev. valteknisk samverkan vid onsdagens kommunfullmäktige. Allians-eftersnack ang. förberedelser valsedlar för ev. proportionella val. Genomgång av handlingar till det sista mötet med kommunstyrelsens arbetsutskott i denna konstellation. Samtal med Moderata förbundet ang. valsedlar till ombudsvalet till Sveriges Kommuner och Landsting (extra viktigt denna gång eftersom majoriteten i SKL står och väger...). Rotary-lunch. Diverse samtal, bl a med Lokaltidningen och NST. Hemom innan fullmäktigegruppmöte. Diskussionerna fick sen fortsätta efter fullmäktigeutbildningen (intressant: om förändringsprocesser).

 

Tisdag 7/12
Avstämning med Alliansen inför valberedningens möte. Förberedelse av valsedlarna. Möte med Bjäre kraft med anslutande julbord. Påbörjan förberedelser inför onsdagens kommunfullmäktige (som började redan kl 13:30). En hel del sakfrågor, så manusskrivande för min del.

 

Onsdag 8/12
Förberedelser inför kommunfullmäktige (fortsatt manusskrivning). Förmöte med M-gruppen, innan gemensam lunch. Sedan började fullmäktige. Färdiga kl 19:30 med alla beslutsärenden och valärenden! Är stolt och glad över att ha blivit vald till kommunstyrelsens ordförande fyra år till! Tackar för det! Det mesta gick vår väg under dagen, dock tyvärr fick vi ett mandat mindre i kommunstyrelsen p g a valtekniskt samarbete mellan Bjärepartiet och Sverigedemokraterna. Det anade vi innan, så vi var mentalt förberedda, men det är ändå oerhört beklagligt. Efter gemensam fika hemåt, nöjd, vid 21-tiden.

 

Torsdag 9/12
"Skolkat" resa till Stockholm och tur var det - mådde inte något vidare. Tog det lugnt på morgonen. På förmiddagen till möte i kommunhuset inför fredagsmöte. Även en del mail och samtal men relativt tidig hemgång, via affären.

 

Fredag 10/12
Fortsatt krasslig men telefonmöte med valberedningen i Kommuninvest. Till möte med Svenska Tennisförbundet, kommunchef, förvaltningschef och kommunstyrelsens vice ordförande med anslutande gemensam lunch. Avstämning med KD. Därefter till Margretetorp och avstämningsträff med kommunalråden i Ängelholm och Örkelljunga.

 

Lördag 11/12 - söndag 12/12
Fortsatt krasslig så mestadels på soffan (tyvärr inte ute i solen! Hade behövt några timmars aktiviteter i solljuset, även om det var kyligt). Med hjälp av vitlök, c-vitamin, whiskey och en hel del sömn började jag dock känna mig piggare söndag kväll...

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits