Vecka 2010-47

Hej!
Vintern har oss i ett fast grepp. Nästan lite chockartat i Skåne - i november... Och de politiska diskussionerna fortsätter...

 

Måndag 22/11
Till Ängelholm och möte med Arbetsförmedlingen (AF). Information om det s k "etableringsuppdraget" som innebär att AF tar över ansvaret från kommunerna (syfte: flyktingar ska snabbare komma i arbete efter det de fått uppehållstillstånd). Diverse mail och samtal. Företagsbesök Båstad Camping (i Hemmeslöv). De har haft en god utveckling och har flera intressanta planer. Förberedelser inför kvällen. Först möte med kommunfullmäktigegruppen (information om förhandlingar). I anslutning vårt vanliga M1, d v s gruppmöte. Genomgång av ärenden till kommunstyrelse (gedigen ärendelista denna månad) och nämnder.

 

Tisdag 23/11
Politiska diskussioner på morgonen. Avstämning FP. Styrgruppsmöte med folkhälsoprojektet Preven3. Avstämning med partikamrat. Diverse mail och samtal. På kvällen åter till kommunhuset och politiskt avstämningsmöte.

 

Onsdag 24/11
Förra veckobrevet. Planberedning (i huvudsak genomgång av listan med prioriteringsordning av aktuella planer). Avslutningslunch kommunstyrelsen (för året och mandatperioden). I anslutning årets sista kommunstyrelsemöte. En gedigen lista som betades av under eftermiddagen och vi var faktiskt klara till kl 17:00. P g a icke-närvarande Kristdemokrat, och närvarande Folkpartist, hade M och FP majoritet. Det var underbart...! Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är att sitta ordförande med majoritet... I anslutning möte med politiska diskussioner.

 

Torsdag 25/11
Lite segt på morgonen... Diverse mail och samtal hemifrån på förmiddagen. Efter lunch BRÅ-möte. Politiskt möte på seneftermiddagen med "eftersnack".

 

Fredag 26/11
Direkt till Erikslund och möte med styrelsen i Skåne NV. Bl a information om arbetet med gemensam översiktsplan, utvärdering av framtidskommittén, samarbetsavtal inför kommande mandatperiod etc. Till kommunhuset och politiska diskussioner. I anslutning romantisk vigsel. Därefter fortsatta politiska diskussioner. På kvällen helt opolitiskt besök på Gastro i Helsingborg med aktieklubben. Mycket - och gott! Tyvärr inte tillhörande vin då jag körde...

 

Lördag 27/11 - söndag 28/11
Tog ledigt på lördagen och slappade, förutom lite tvätt. Mail och samtal på söndag, lite promenerande i (nödvändigt!) dagsljus. Helgen avslutades med ytterligare politiska diskussioner i kommunhuset tidiga kvällen.


Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits