Vecka 2010-46

Hej!
Nu har det blivit vinter - vilket inte uppskattas av alla (t ex av mig). Tycker bara det är kallt... Dessutom besvärligt att inte kunna lita på att man kan ta sig fram i trafiken. Men tiden går ju väldigt fort så det vänder ju snart igen! De politiska diskussionerna går vidare, relativt intensivt. Dock, som Ni förstår, än så länge utan resultat.

 

Måndag 15/11
Genomgång av handlingar till kommunstyrelsen (KS). Avstämningsmöte politiska diskussioner. Diverse mail och samtal. Rotary-lunch. Veckobrev 44 och 45. Förberedelser inför kvällens möten. På kvällen möte med kommunfullmäktigegruppen (uppdatering diskussioner) innan utbildning av nya kommunfullmäktigeledamöter om resultatstyrning.

 

Tisdag 16/11
Avstämningsmöte politiska diskussioner. Diverse mail och samtal. Sista mötet med demokratiberedningen. Avstämningsmöte kommunchef och KS-presidium (bl a organisations- och personalfrågor). 
 

Onsdag 17/11
Förmiddagen ägnades med Bjäre kraft, Skånet, KS-presidium, kommun- och IT-chef med att gå igenom förslaget till kommande bredbandsstrategi (till KS i januari). Efter lunch presentationer till torsdagens möten. På kvällen möte i ev. kommande koalition.

 

Torsdag 18/11
Till Hotel Skansen och dragning av Framtidens utmaning - välfärdens finansiering inför Klippan kommuns ekonomiavdelning (de var här på utvecklingsdagar). Företagsbesök på X-Bowl (en häftig anläggning! Har Ni varit där och bowlat, spelat squash eller paddle?). Till Hovs hallar och Trafikverkets projektdagar där jag fick en timme att tala om Båstads kommuns vision samt utveckling, inte minst kring Nya Hemmeslöv, Förslöv och Grevie. Syftet från deras sida var att få in tunneln i sitt sammanhang för kommunen. Till kommunkontoret och avstämning med FP. Diverse mail och samtal.

 

Fredag 19/11
Diverse mail och samtal. Lunch med partikamrat. Två politiska avstämningsmöten innan möte i en ev. kommande koalition. I anslutning ytterligare avstämning. På kvällen träff med Båstad turism i samband med julshow på Ladan. Trevligt och gott! Fantastiskt att Sanne Salomonsen och Nanne Grönvall är hos oss - i Boarp! Och personalen i Ladan är verkligen duktiga på maten och logistiken, det fungerar utmärkt även med mycket folk.

 

Lördag 20/11 - söndag 21/11
Gick igenom KS-handlingarna (ca 400 sidor...) och en del mail. I övrigt mest sociala och fysiska aktiviteter (bl a långpromenad söndag trots regn och blåst, lördagen var vädret för uselt för en icke-hundägare för uteaktiviteter...) samt allmänt fixande i huset.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits