Vecka 2010-45

Hej igen!

 

Måndag 8/11
Många samtal och en del politiska möten. En del förberedelser inför tisdagens 4G-möte.

 

Tisdag 9/11
Ordförandeträff med kommunstyrelsens vice ordförande, ordförandena från bildningsnämnden och samhällsbyggnadsnämnden om aktuella frågor. Avstämning FP inför onsdagens möte med kommunstyrelsens arbetsutskott (ksau). Gemensam lunch. Hela eftermiddagen information om 4G-utbyggnaden med Strålsäkerhetsmyndigheten och Socialstyrelsen (tjänstemän från kommunerna i Skåne Nordväst inbjudna, påfyllt med politiken i vår kommun). På kvällen mötet med allmänheten, där eftermiddagens aktörer men även Telia och Telenor samt en representant från de skeptiska deltog. Anslutande frågestund. Tror det blev ett uppskattat möte som även sändes i radio och på webben.

 

Onsdag 10/11
Tidig budgetberedning med kvartal 3-rapport (prognos för helåret 2010: +17,1 mkr) och information kring internbudget 2011 (sammanförs från olika förvaltningarna i och med att det blir en ny politisk organisation och bara en förvaltning från årsskiftet). I anslutning ksau (bl a skatepark, försäljning Butab, gestaltningsprogram affärsområde vid infarten till Båstad tätort, en förvaltning och tennismuséet). Efteråt till flygplatsen och flyg till Sthlm och SKL (Sveriges Kommuner och Landsting). Moderat möte med nya partisekreteraren Sofia Arkelsten (ger ett både drivande och engagerat intryck) innan middag. Fick ett mindre positivt besked under kvällen - men bra att kunna bolla med kollegor från hela landet när det händer.

 

Torsdag 11/11
Moderat gruppmöte med genomgång av frågor från styrelse och beredningar. Allmän politisk information om budgetprop:en (av SKL:s chefsekonom) samt från nya civil- och bostadsministern Attefall om aktuella frågor. I anslutning en mötesfri eftermiddag där jag bl a läste styrelsehandlingarna till fredagen. På kvällen privat middag med tidigare kollega från NCC-tiden.

 

Fredag 12/11
Moderat gruppmöte inför styrelsen, i anslutning Allians-dito. Styrelsemöte. Efter lunch till flyget och hemfärd. I Båstad till kommunhuset och Moderat förmöte inför möte med några olika partier som sen också hanns med innan helgen.

 

Lördag 13/11 - söndag 14/11
Ett kort politiskt möte, en hel del samtal och mail. I övrigt tvätthelg och en del sociala aktiviteter.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits