Vecka 2010-44

Hej!
Tyvärr åter lite sent - men förhoppningsvis kommer jag strax ikapp med v 45 också...!

 

Måndag 1/11
Genomgång av ärenden inför kommunstyrelsens arbetsutskott (ksau) 10/11 (relativt många större frågor, inte minst i och med att det är sista ksau som leder till kommunfullmäktige innan årsskiftet). Som Ni minns fick vi sent 31/10 besked parti väljer att inte fortsätta samarbet - möte med FP för att diskutera hur vi nu går vidare. Diverse mail och samtal, inte minst media intresserade av hur det går med samarbetet. Lite förberedelser inför kvällen. Vigsel. Första kommunfullmäktige med nya ledamöter. Intressant vid valen - vi säkrade en Moderat kommunfullmäktigeordförande och en FP-1:a vice. Men även bildandet av Framtiden Båstad (med eller utan Sverigedemokraterna var inte riktigt tydligt, troligen utan - men det verkade inte alla känna till...) med anslutande proportionella val vid valen av nämndemän. Lite övning för våra nya ledamöter inför den stora valkvällen 8/12.

 

Tisdag 2/11
Skulle åkt bort men jag ställde in - angeläget att prioritera att försöka få ihop en politisk lösning (men det förklarar några lediga vardagkvällar denna vecka). Möte med den Moderata nomineringskommittén. Diverse samtal med personer från alla möjliga partier, inte minst efter måndagkvällen. En del möten inbokade. Avstämning med FP. Avstämning kommunchef. 
 

Onsdag 3/11
Möte med FP, i anslutning med ytterligare ett parti (jag får hålla det på den nivån tills det är klart...). Avstämning med kommunchefen i diverse frågor av dem som är på väg till ksau (handlingarna trycks efter lunch). Veckobrev 42 och 43. Samtal NST.

 

Torsdag 4/11
Många samtal.

 

Fredag 5/11
Många samtal, delvis hemifrån.

 

Lördag 6/11 - söndag 7/11
Lugn Allahelgona-helg med läsning av ksau-handlingar.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits