Vecka 2010-43

Hej igen!
Här kommer lite mer information om hur förhandlingarna har gått till. Det är lite svårt - eftersom läget fortfarande är öppet - att gå in på detaljer.  


Måndag 25/10
Diverse mail och samtal. Kort avstämning med ett parti. Rotary-lunch. Möte med Båstadhems presidium, kommunchef och kommunstyrelsens vice ordförande om hur försäljningen av Butab ska hanteras. På kvällen möte med flera partier. I anslutning möte med nya kommunfullmäktigegruppen för avstämning av förhandlingsläget.

 

Tisdag 26/10
Företagsbesök på Enehall/Enestäd med intressant diskussion. Diverse mail och samtal. Förberedelser och anslutande möte med demokratiberedningen. 
 

Onsdag 27/10
Förberedelser inför kvällens - mandatperiodens sista - kommunfullmäktige. Avstämning med FP. Avstämning med kommunchef. Kort förmöte M-gruppen innan kvällens möte, som väl inte var så dramatiskt även om vi hade en del stora frågor. Dock var de inte av politisk kontroversiell karaktär (t ex vänort i Polen, markförvärv Ö Karup, flytt av stationen med framtida projektorganisation och samverkan avfallshantering).

 

Torsdag 28/10
Diverse mail och samtal, bl a med media. Möte med framstegsförvaltningen och Svenska Tennisförbundet om deras nya gymnasiesatsningen. Avstämning FP. På kvällen möte med flera partier där vi fick preliminärt besked att två av dem vill samarbeta med oss den kommande mandatperioden. Beslut att träffas lördag i en arbetsgrupp för att ta fram förslag. Därefter möte med nya kommunfullmäktigegruppen.

 

Fredag 29/10
Kollade upp en del sakfrågor inför lördagens arbetsmöte. Diverse mail och samtal. Lunch med företagare.

 

Lördag 30/10 - söndag 31/10
Lördag: Arbetsgrupp och framtagande av övergripande överenskommelse. Efter dryga fyra timmar var vi alla hyfsat nöjda... Söndag: Diverse mail och samtal hela dagen. På kvällen möte med nya kommunfullmäktigegruppen. Sent söndag kväll besked från ett av partierna att man inte accepterar överenskommelsen. Även därefter diverse mail och samtal.  

Fortsättning följer!

 

Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits