Vecka 2010-42

Hej!
Är tyvärr sent ute med veckobreven 42 och 43 men p g a det politiska läget med olika diskussioner har jag inte kunnat skriva så mycket och därför valt att avvakta lite. Till viss del var ju måndagens kommunfullmäktige intressant och de kommande veckorna kommer läget att klarna allt mer...

 

Måndag 18/10
Kontorsarbete med mail och samtal. Veckobrev 41 skrevs, även till bloggen. Förberedelse och kort avstämningsmöte med några partier. Avstämning med kommunchefen. På kvällen möte med Moderata nomineringskommittén.

 

Tisdag 19/10
Justering av kommunstyrelseprotokollet från 13/10. Diverse samtal och mail, inte minst internt i samband med diskussioner och nomineringar. Efter lunch möte på Hedhuset med Laholms kommun om hur vi går vidare med hur vi ökar kapaciteten i vårt reningsverk. I anslutning avstämning med kommunstyrelsens presidium och kommunchef (bl a hanteringen av Butab-försäljning till Båstadhem, vad händer med centrumutvecklingen, upplägget med tennismuséet inför kommunstyrelsens arbetsutskott 10/11).

 

Onsdag 20/10
Interpellationssvar till Bjärepartiet om kostnaden för de ensamkommande barnen (ersätts av Migrationsverket). Avstämning med kommunkansliet. Till 3-års jubiléet på Båstad Företagsby med information och lunch. Diverse mail och samtal, bl a med FP. Diverse kontorsjobb, påskrivande av avtal och förberedelser inför kvällen. På kvällen utbildningstillfälle med nya kommunfullmäktige inför tillträdande 1/11 med fokus på den nya politiska organisationen.

 

Torsdag 21/10
Diverse mail och samtal. Lunch med förre 1 vice ordförande. Vigsel i Grevie.

 

Fredag 22/10
Morgonflyg till Stockholm och möte med Kommuninvests valberedning.

 

Lördag 23/10 - söndag 24/10
Inte mycket politik. En privat födelseuppvaktning och tvätt...

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits