Vecka 2011-7

Hej!
Förra veckan var intensiv, så här kommer först v 7 och strax därefter hoppas jag även v 8!

 

Måndag 14/2
Mail och samtal. Justering kommunstyrelseprotokoll. Rotary-lunch. Förberedelse inför samordningsgruppsmöte. Avstämning med VA-chefen. Samordningsgruppsmöte (bl a om roll samt processen för beredningsuppdragen) och första styrgruppsmöte Nya Hemmeslöv i denna konstellation. På kvällen möte med fullmäktigegruppen.

 

Tisdag 15/2
Skrev interpellationssvar till Bjärepartiet (om plankommitténs sammansättning). Samtal och mail. Styrgruppsmöte Folkhälsoprojekt (efterföljare till det s k Preven3-projektet). Möte i M-arbetsgrupp om ett kommande handlingsprogram.

 

Onsdag 16/2
Förra veckobrevet och överföring till blogg. Skrivande av texten till årsredovisningen 2010. Möte med förhandlingsdelegationen (löneöversyn 2011). Lunch med Lindab-kontaktperson. Möte i Laholm ang. framtida VA-samarbete (mer och mer inser vi fördelen med ett alternativ till ombyggnad av Hedhuset. Mer information om det kommer). Avstämning ordförande Samhällsbyggnadsutskottet. På kvällen medlemsträff med Båstad-Bjäre-Moderaterna: information om vad som är på gång och trevlig samvaro.

 

Torsdag 17/2
Mail och samtal. Avstämning med tekniske chefen (bl a gång- och cykelvägar). Förberedelser inför fredagen.

 

Fredag 18/2
Tidigt flyg till Stockholm och möte med Kommuninvests valberedning. Klara till sen lunch. Hem med 15-maskinen och hann i tid till vigsel i kommunhuset kl 16:30.

 

Lördag 19/2 - söndag 20/2
Födelsedagsuppvaktning privat. Förutom handlingar till kommande veckas ekonomiutskott, snabb koll på samhällsbyggnadsutskott (där jag är ersättare) och kommunfullmäktigehandlingar. I övrigt ledig tid.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits