Vecka 2011-6

Hej!
Så trodde man våren var på väg - kom faktiskt igång med joggingsäsongen under vecka 6! - men tji fick man. Nu är det kallt igen... Men man får inte klaga, temperaturen är ändå relativt sett hög (det där med -40 grader i norra Sverige är jag glad att slippa!).

 

Måndag 7/2
Mail och samtal på morgonen. Avstämning med FP. Rotary-lunch med egoföredrag (alltid intressant att höra om andra människors liv). Avstämning med KD. På kvällen Moderatmöte med visning av Grevieparken. I anslutning gruppmöte inför kommunstyrelsen på onsdagen, bl a kom frågan om bidrag till bygdegårdarna upp för diskussion.

 

Tisdag 8/2
Avstämning verksamhetsområdeschefern ang. investeringar inom Barn och skola resp. Bildning och arbete (i internbudgeten finns endast ram som ska spec:as till nästa kommunstyrelsemöte). Alliansmöte inför kommunstyrelsen. Förberedelser med yrkanden inför morgondagens möte. Diverse mail och samtal. På kvällen till Lund och Moderata förbundets valberedningsmöte. Inte så kul resa, E6:an avstängd p g a olycka på morgonen. Tre timmars resa för 25 min möte (jag blev lite sen...).

 

Onsdag 9/2
Kommunstyrelsemöte (KS) hela dagen. På förmiddagen juridisk utbildning (om bl a myndighetsbeslut) och presentationer från kommunchef och verksamhetsområdeschefer. På eftermiddagen ärendelistans övriga 40 punkter, bl a ansvarsfördelning utskotten, ombyggnation Skogsliden, medfinansiering av bygdegårdarna i V Karup och Förslöv (ska upp till kommunfullmäktige, men KS sa ja. Dock viktigt att se att det finns konsekvenser - för att klara vårt andra finansiella mål måste vi dra ner 3 mkr från investeringsbudgeten på 44,8 mkr), Birgit Nilsson-statyn, tillsynsplan miljöavdelningen och diverse motioner. På kvällen Alliansmöte med bl a diskussion kring beredningsuppdragen.

 

Torsdag 10/2
Möte inför kallelserna till de tre utskotten v 8 (som går ut v 7). Därefter förmöte inför resan till Revinge och Försvarsmakten. Direkt till P7 - till Lund för tredje gången på fem dagar - och information kring Önnarp. Försvarsmakten har dragit ner ansökningen kring antalet dagar samt storleken på sprängkraften i handgranater och sprängningar, vilket drastiskt minskar ljudnivåerna. De kommer bjuda till samrådsmöte för allmänheten i början av mars. Hemresan gick sen via Helsingborg, efter ombyte till HD-galan på Sundspärlan. Trevlig tillställning och extra kul att en Båstad-bo fick priset för Årets manliga idrottare 2010!

 

Fredag 11/2
Besök hos polisen och information om trygghetsmätningen - som visar att Båstadborna känner sig tryggast i Skåne! Jätteroligt, inte minst eftersom det är ett av våra övergripande mål! Därefter lite kontorsarbete. Tidig eftermiddag med handling etc, sen förberedelser i hemmet.

 

Lördag 12/2 - söndag 13/2
Födelsedag! Och därmed en ovanligt social dag. Fem år sedan 40-årsdagen, så lite "halvjämnt". Strålande sol och det blev en härlig långpromenad på förmiddagen. Eftermiddagen gick åt till matlagning och sedan mycket trevlig middag på kvällen. Därmed blev det sent (diskade till 3:00...) och söndagen ovanligt lugn och stillsam...

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits