Vecka 2010-38

Hej!
Veckan gick lite i "väntans tider" - de officiella valresultaten inklusive "onsdagsröster" började komma in, först riksdag (onsdag) och sedan kommunvalet (fredag). I riksdagsvalet fanns länge hopp om att Alliansen trots allt skulle lyckas få egen majoritet. Tyvärr blev det inte så. Lokalt gick vi i M framåt lite men mandatfördelningen påverkades inte. Rätt lugn vecka eftersom inte mycket kan hända innan man vet exakt var man står. Kändes dock välbehövligt efter de senaste veckornas intensitet...

 

Måndag 20/9
Träff för framtagande av handlingar till kommunstyrelsens arbetsutskott efter kort valanalys. Därefter till Rotary-lunch med Hans Wallmarks intressanta eftervalsanalys som även innehöll en hel del fakta om arbetet i riksdagen. Eftersnackade lite med Hans om situationen i Båstad. På kvällen förmöte med nya kommunfullmäktigegruppen med diskussioner om valresultat och vad som händer nu.

 

Tisdag 21/9
Förra veckobrevet. Avstämning med vice ordföranden. Diverse mail och samtal med media. Avstämningsmöte med kommunchef och kommunstyrelsens presidium.

 

Onsdag 22/9
Diverse förberedelser inför kommande möten (handlingar och kallelser). Möte med Länsstyrelsen om samarbetet med kommunen, inte minst gällande planarbetet. Diverse samtal. Lunch med förra vice ordföranden. Följde räkningen av riksdagsrösterna på val.se. Förberedelser inför tidig torsdagsmorgon.

 

Torsdag 23/9
Kl 7:10 med Radio Kristianstad på Lyckan-torget och lista med 5 punkter om varför det är bra att bo i Båstad. Inga problem alls att få ihop! (Hade stämt av med några kreativa personer kvällen innan - och det visar sig att vi alla är inne på samma linje!) Lyssnade även på turistchefen som lockade skåningar till kommande Äpplets dag. Företagsbesök på Båstad Montessoriförening, både i Grevie kyrkby men även i gamla biblioteket i Förslöv (det är numera en av kommunens större privata arbetsgivare med ca 40 anställda!). En fantastisk verksamhet. Styrelsemöte med BRÅ, brottsförebyggande rådet. I anslutning en vigsel. Diverse mail och samtal.

 

Fredag 24/9
Möte med t f valberedningen för nya fullmäktigegruppen. Träff med företagare. Diverse mail och samtal. Studerande av det färdiga resultatet för Båstad. Relativt tidig fredag.

 

Lördag 25/9 - söndag 26/9
Skön helg med bl a besök på Äpplets dag och diverse sociala aktiviteter. Ingen valrörelse...! Därutöver tvätt,  läsning av handlingar till kommunstyrelsens arbetsutskott och lite rundringning i det Moderata valberedningsarbetet för den nya fullmäktigegruppen.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:
Postat av: Malin

Hej, allt bra med dig idag? :)

Postat av: Sandra

Kikar in.. Ska du göra något kul idag? :)

2010-09-28 @ 15:23:07
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits