Vecka 2010-36

Hej!
Sex dagar kvar! Nu är det slutspurt som gäller! Hoppas Ni som är sympatisörer har möjlighet/intresse av valvakan (Enemans 19/9 kl. 19:30. Anmälan till mig senast onsdag!) Men här kommer först lite händelser från förra veckan.

 

Måndag 6/9
Frukostmöte på Båstad Företagsby där jag fick berätta lite om vad som händer i kommunen. Missade början av nästa möte och ägnade istället resten av förmiddagen åt diverse samtal och mail. Förberedelser inför valvakan 19/9. Rotary-lunch. Möte med entreprenör. Enkätsvar, denna gång Amnesty. Möte demokratiberedningen med genomgång av införandeplan av den nya politiska organisationen. Kvar på kontoret och direkt till kvällens kretsstyrelsemöte, mestadels angående frågor kring valet.

 

Tisdag 7/9
Förra veckobrevet med upplägg på bloggen. Möte med en granne till den tänkta positionen av skateparken vid Brunnsparken. Beslut att ha ytterligare ett möte med skate-representanter under veckan. Förberedelser inför eftermiddagens och kvällens debatter. Justering av kommunstyrelsens protokoll. Svar på valfrågor till Lokaltidningen. Diverse samtal. Vid 16:30 till Kunskapscentrum och paneldebatt kring näringslivsfrågor arrangerat av Båstad Näringslivsbolag och Företagarna. I anslutning till kommunhuset och dito om miljöfrågor arrangerat av Bjäre Naturskyddsförening. Rätt mör när jag kom hem - men såg i alla fall slutet av EM-kvalmatchen...

 

Onsdag 8/9
Insändarsvar direkt till Lokaltidningen ang. insändare som Bjärepartiet skrivit om gamla travbanan i Grevie kyrkby (ovanligt låg nivå) som sen bollades med FP. Diverse aktiviteter inför valvakan. En del samtal, bl a Radio Kristianstad och Lokaltidningen. Justerade en del i Förslöv-Grevie valmaterial. Förberedde paneldebatt på Apelrydsskolan. Tidig lunch innan ut till Apelrydsskolan och allmän valdebatt där. Tillbaka på kontoret och mötet mellan skateföreningens representanter och närboende. Bra dialog. Eftersnack inför måndagens informationsmöte.

 

Torsdag 9/9
Intervju med Radio Båstad inför valet. Diverse förberedelser inför resten av dagen. En del mail och samtal. Lunch med Meta Pålsson, Moderat toppnamn på riksdagslistan som deltagit i skoldebatt i Kunskapscentrum. Till pensionärsrådet. Hemom innan styrelsemöte på Apelrydsskolan. I anslutning födelsedagsuppvaktning av planchefen.

 

Fredag 10/9
Träff med Hans Wallmark och cykeltur för att fördela personvalsmaterial. Den enda dagen denna vecka som det regnade... I mitt fall blev det (delar av) Hemmeslöv och sedan delar av Riviera-området. Lite osmidigt eftersom vi bjudit till presskonferens kl 10:00 - som vi fick bryta för att åka tillbaka till. Efter kort fika ut igen - och då hade jag glömt intervjun med Radio Kristianstad kl 11:30 så de ringde efter mig och jag fick bryta ifrån Riviera och skynda tillbaka. Då hoppade kedjan av... Men intervjun gick nog ok. Efter lunch träff med kommuninvånare ang. detaljplan samt kampanjande på Lyckantorget efter en del mail och samtal.

 

Lördag 11/9 - söndag 12/9
Såg intressant dokumentär om 11 september så lite sen till kampanjande på Lyckantorget. I övrigt social helg med besök, födelsedagsfirande och brunch. Tvätt och strykning samt joggingrunda hanns också med. Redo inför sista veckan innan valet!

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits