Vecka 2010-39

Hej!
Ber om ursäkt för (väldigt) sent veckobrev - efter detta mail skriver jag ihop vecka 40 och då kommer Ni att få en inblick i varför det dröjt... Sen är det tyvärr alltid lite svårare med detaljerna när det gått så lång tid, men det är inte mycket att göra något åt nu.

 

Måndag 27/9
Förmiddag med kontorssysslor (mail, samtal). Rotary-lunch (tema: potatis) där jag var veckobrevskrivare. Skrev det veckobrevet direkt i anslutning. Förberedelser och i anslutning möte med demokratiberedningen. På kvällen konstituerande möte med nya kommunfullmäktigegruppen.

 

Tisdag 28/9
Ordförandeträff. I anslutning avstämning med FP, både inför onsdagens möte med kommunstyrelsens arbetsutskott och gällande förhandlingsläget. Skrev veckobrevet 38. Letade rätt mallen till hur man beräknar konsekvenserna av olika varianter av valtekniskt samarbete utifrån den faktiska mandatfördelningen och experimenterade lite med det. Diverse mail och samtal.

 

Onsdag 29/9
Näst intill heldagsmöte. Kommunstyrelsens arbetsutskott med bl a extern information från kommande handelsetablering vid infarten (Netto m m), inklusive om gestaltningsprogrammet. Efter lunch budgetberedning med anledning av hur kommande internbudgetprocess ska hanteras (förvaltningarna tar fram förslag men eftersom kommunstyrelsen tar över all verksamhet från årsskiftet bör inte nämnderna fatta beslut - men ska delges och har därmed möjlighet att inkomma med synpunkter - utan det blir kommunstyrelsen som fattar beslut om en sammanslagen internbudget för 2011). På kvällen träffade den Moderata förhandlingsdelegationen ett parti för diskutera möjlighet till ev. samarbete 2011-2014.

 

Torsdag 30/9
Företagsbesök hos nya ICA-handlaren i Torekov. Som vanligt upplyftande - det är inte minst en barnfamilj som valt att flytta till kommunen - och trevligt att se vilken förändring affären har genomgått. Ovanligt många samtal idag, inte minst mycket tid för att försöka koordinera diverse möten. Förberedde presentation inför fredagens Rotary-möte. På kvällen möte med ett parti för att diskutera ev. samarbete.

 

Fredag 1/10
Samtal och mail. Styrgruppsmöte folkhälsoprojektet Preven3 tillsammans med Länsstyrelsens representanter. Laholms Rotary-förening hade lunchmöte i Båstad där jag var inbjuden att prata om vad som är på gång i Båstad. På eftermiddagen möte med ett parti för att diskutera ev. samarbete. Avstämning med förhandlingsdelegationen efteråt.

 

Lördag 2/10-söndag 3/10
Utöver diverse praktiskt (typ tvätt) och lite promenerande satt jag nästan hela helgen vid datorn och "fixade".

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits