Vecka 2010-19

Hej!
Även om vecka 19 var kort fick jag inte till det förra veckan... Men här kommer den!

 

Måndag 10/5
Genomgång av handlingar till kommunstyrelsens arbetsutskott med sekreterare, kommunchef och vice ordförande. I anslutning diskussion kring budget med FP. Rotarylunch. Romantisk vigsel i kallbadhuset. Förberedelser inför kvällen. Kl. 17 extra kommunstyrelse gällande yttrande angående S överklagande av exploateringsavtalet Trollbäcken. Tyvärr blev beslutet att kommunen inte yttrar sig, vilket vi från M-FP ansåg självklart. I anslutning budgetmöte M-FP. Läget bedömdes inte som lika svårt som de senaste åren, dessutom bättre underlag än vi haft tidigare tack vare vår nya budgetprocess.

 

Tisdag 11/5
(Efterlängtad) dag på kontoret. Avstämningsmöte med lokal företagare. Avstämningsmöte med tekniska chefen angående budget. Protokoll demokratiberedningen och justering kommunstyrelseprotokoll. Förberedelser (kvällen samt onsdag). På kvällen till Helsingborg med hela kommunstyrelsepresidiet och kommunfullmäktiges ordförande för Lindabs stämmomiddag.

 

Onsdag 12/5
Möte med politiker och näringsliv i Ängelholm. I anslutning direkt vidare till Helsingborg för första årsstämma med fem nordvästskånska kommuners gemensamma VA-bolag, NSVA. Efter lunch tillbaka till kontoret och försökte beta av en del av den långa listan med inkomna samtal. Lite sen till möte med arbetsgruppen som arbetar för Grevieparkens framtid. I anslutning avstämning budget 2011 med FP.

 

Torsdag 13/5 - söndag 16/5
Försökte koppla av lite. Gick hyfsat till söndag - inga problem att sysselsätta sig med tvätt, strykning och annat smått och gott - då det blev en halvdags läsning av handlingar till budgetberedning och kommunstyrelsens arbetsutskott. Kom även igång med lite fysisk aktivitet, har varit för dåligt med det denna långa vinter...

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits