Vecka 2010-8

Hej!
Tack vare sportlovet och förkylningstider var det en lite lugnare vecka än vanligt. Inget fel i det, kan behövas lite tid för eftertanke samt för att ta i även frågor som inte är brandkårsutryckningar.

 

Måndag 22/2
Genomgång av handlingar till kommunstyrelsen 3 mars. Återbesök inom ramen av det moderata projektet Välkommen till verkligheten i Vårliden före lunch samt, efter lunch, på Ängahällan. Rapportering av vilka synpunkter som kommit in från besök av motsvarande verksamheter i hela landet och hur moderaterna bemöter dessa och ser på äldreomsorgen framöver. Justering av protokollet för kommunstyrelsens arbetsutskott. Genomläsning av revidering av slutrapporten från programberedning för väldfärdsfinansieringen. Förberedelser inför kvällens möte: moderatmöte med fokus på vad vi åstadkommit under mandatperioden.

 

Tisdag 23/2
Förmiddag med mail och samtal, skrivelse av förra veckobrevet och kallelse till M1-möte 1 mars. På eftermiddag avrapportering av det konsultbolag som ser över kommunens fastighetsförvaltning (idag kommunen, Butab och Båstadhem). Personal, vd, presidierna i Butab och Båstadhem samt kommunstyrelsens arbetsutskott närvarande. Rapport ännu inte färdig. Kort avstämning med FP.

 

Onsdag 24/2
Skrev insändarsvar (NST) med tillhörande bollning. Diskussion kring beslutsunderlag till EPC som ska gå ut med kallelsen. Avstämningar med diverse personal, bl a trafikingenjören. Träff med representanter från två arbetsgrupper i Leaderprojektet Torekov Året runt.

 

Torsdag 25/2
Fortsatta diskussioner kring EPC-underlaget. Diverse mail och samtal, bl a på temat översvämningar. Lunch med FP. Därefter möte BRÅ Båstad. Intressant: polisens rapportering från Kulla-Bjäre - ett av de säkraste områdena i Skåne. Och att det i Båstad händer absolut minst (per 10 000 invånare), alltså även jämfört med Ängelholm och Höganäs. Positivt, förutom att det är svårare för polisen att rekrytera folk hit... Det kommer trots det fler poliser till Båstad. Möte med kommunstyrelsens presidium och kommunchef om kommunens nya hemsida.

 

Fredag 26/2
Satt hemma, delvis p g a förkylning men även därför att inga möten är inlagda. En del mail och samtal (främst översvämningsrelaterade). Till kontoret efter lunch för att hämta handlingar och uppdateras inför helgen. Samtal med NST.

 

Lördag 27/2 - söndag 28/2
Värre förkyld och, speciellt under söndagen, viss självömkan... (erkänner jag!). Alltså soffläge med fokus på OS. På söndag mot kvällen piggnade jag dock till, så förberedelser inför måndagens möte med verkligheten inom sjukvården och en del mail.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits