Vecka 2010-25

Hej!
Förra veckan 25 var den första där tempot genomgående var lite lugnare, denna vecka 26 lika så. "Lite lugnare" betyder att det inte ligger inbokat möte efter möte (alternativt heldagsmöte). Försöker rensa upp en del (öppnade och slängde/arkiverade 500 mail en av dagarna... Kan tyckas mycket - men jag har fortfarande 2 500 kvar i Inboxen...), och ta igen att besvara liggande mail och samtal, samt boka in en del spontana möten, något jag (tyvärr) ofta inte hinner annars.

 

Måndag 21/6
Avstämningsmöte med Båstadhems ordförande. Diverse samtal. Rotary-lunch. Möte med BRÅ och Tekniska kontoret och skatepark-föreningsrepresentanter om upplägg av skatepark-arbetet. Samtal kulturchef med tips inför invigningstal på Kammarmusikfestivalen den 28/6.

 

Tisdag 22/6
Möte med kommunstyrelsens presidium, Bjäre Kraft och kommunens tjänstemän om arbete med framtida IT-strategi. Det handlar om nedbrytning av regeringens mål om att 90% av befolkningen ska ha fiberoptik 2020 (40% år 2015). Spännande! Efter lunch med mina vice ordförande, möte med kundansvarig på ett revisionsbolag. Avstämning med planchefen, respektive kommunchefen. Diverse mail och samtal.

 

Onsdag 23/6
Förmiddagen ägnades åt rensning av mail (se ovan: hann dock bara med mail inkomna år 2010...). Efter lunch praktiska bestyr, typ reseräkning, och samtal. Kvar på kontoret till kvällens kretsstyrelsemöte (mest valrelaterade frågor).

 

Torsdag 24/6
Tidig morgon och avfärd till Eslöv. Föreläsning av konsult om styrning av kommunal verksamhet - med fokus på framtiden och de utmaningar vi står inför. Intressant. Efter lunch tillbaka till kontoret. Avstämning med ordförande Butab. Lämnade kontoret vid 16:00-snåret, och handling innan midsommarhelgen.

 

Fredag 25/6 - söndag 27/6
Midsommarfirande i mindre skala. Däremellan förberedelser av invigningstalet kammarmusikfestivalen samt läsning av rapport inför paneldebatt i Almedalen. Även tvätt och inoljning av altan och annat kul - som måste göras... Hann dock även slappa en del emellanåt och njuta av härligt väder!

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits