Vecka 2010-21

Hej!
Nu börjar sommaren närma sig - härligt! Det märks dock inte ännu i minskad aktivitet...

 

Måndag 24/5
Genomgång kommunstyrelselistan. Fotografering inför valprogrammet. Justering protokoll från kommunstyrelsens arbetsutskott. Diverse mail och enkäter. Rotary-lunch med föredrag av Peabs koncernchef. Möte demokratiberedningen (där vi i princip kom fram till det förslag som på onsdagen skickas ut i kommunstyrelsehandlingen). En del samtal och mail innan direkt till kvällens möte med Miljöpartiet och information om tankarna kring den nya politiska organisationen.

 

Tisdag 25/5
Heldagsutflykt med Industrigruppen. Träff på Nolato med presentation av företaget, historik och även visning av produktionen. Efter lunch på Torekov Hotell vidare till Oatly i Landskrona (mjölkliknande havreprodukter). Vidare till Nolatos anläggning i Hörby. Sedan middag på Lindab Arena innan hemfärd i buss. Sammantaget intressant dag, både ur perspektivet att vi får chans att lära känna företag, nya som gamla bekanta. Men framför allt för den kontakt vi kan ha med Bjäre-företagare under tiden, vi var ca 30 personer som deltog.

 

Onsdag 26/5
Lite samtal på morgonen. Hälsade NSVA (det gemensamma VA-driftbolaget vi har fem kommuner i Skåne Nordväst) välkomna - de hade sitt styrelsemöte i Båstad. Möte om valprogrammet, bollade de sidorna som var kvar att skriva samt finjusteringar. Direkt till kvällens möte med kretsstyrelsen.

 

Torsdag 27/5
Lite samtal innan till Förslöv på företagsbesök hos Hammerglass. Som vanligt blir man imponerad av de entreprenörer vi har på Bjäre - denna gång t o m lite mer än vanligt. Till Höganäs med delar av KPR (pensionärsrådet) och VON, vård- och omsorgsnämnden. Trevlig bussresa med intressant diskusson. Väl där fick vi information kring Höganäs äldreomsorg och besök av ett trygghetsboende. Väl tillbaka, justering av protokoll till kommunfullmäktige. Bollning annons till våra budgetträffar (3/6 Torekov, 8/6 Båstad, 15/6 Förslöv). Möte med demokratiberedningen, där vi gick igenom förslaget som lämnats in till kommunstyrelsehandlingarna.

 

Fredag 28/5
Diverse mail och möteskoordinering, kallelser och liknande. Bollning av pressmeddelande från demokratiberedningen. Avstämning kommunchefen. Lunch med diskussioner kring praktiska valfrågor. Möte med tre personer som kommer att stärka administrationen kring Båstad-Bjäremoderaternas hemsida och demonstration av själva upplägget. Diverse samtal.

 

Lördag 29/5 - söndag 30/5
Deltog i jättetrevlig matvandring tillsammans med 61 personer (max-antal - lika många stod på väntelista!) som började vid Tant Grön med ostprovning, via mjölkrobot på Bjäragården och promenad i vackert landskap med diverse anekdoter och kulinariska upplevelser som slutade med måltid på bronsåldersgrav. Inte minst sällskapet var trevligt (min företrädare med fru var dem jag pratade mest med)! Lite bläddrande av kommunstyrelsehandlingar, i övrigt tvätt och annat praktiskt varvat med slappning. Bra helg, med andra ord.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits