Vecka 2010-34

Hej!
Knappa tre veckor till valet och temperaturen stiger! Spännande på riksplanet med partiledarnas utfrågningar och debatter. Äntligen känns det som om opinionsläget är stabilt till Alliansens fördel. Men det är på valdagen det gäller - så nu är det även upp till oss lokalt att fortsätta kampanja! En Alliansregering på riksplanet eller en vänsterkoalition - det betyder en oerhörd skillnad för våra kommuninvånare!

 

Måndag 23/8
Förra veckans veckobrev. Avstämningsmöte med golfbaneentreprenör. Mail och samtal innan Rotary-lunch (intressant: om J P Bernadotte). Avstämningsmöte FP (bl a annons). Demokratiberedning med genomgång av några av de kvarvarande uppdragen efter kommunfullmäktige i juni.

 

Tisdag 24/8
Genomgång handlingar till kommunstyrelsen. Kallelse till fullmäktigegruppen, M1, den 30/8. Förberedelser inför eftermiddagen. Insändarsvar till Lokaltidningen. Avstämning FP inför kommunstyrelsens arbetsutskott. Efter lunch avstämningsmöte med Båstadhem (bl a om samordnad fastighetsförvalning). Sedan avstämningsmöte kommunstyrelsens presidium och kommunchef.

 

Onsdag 25/8
Budgetberedning från kl. 8:00 med halvårsbokslutet (ser bra ut: +13,4 mkr med prognos 15,1 mkr för helåret 2010). I anslutning kommunstyrelsens arbetsutskott. Diskussion om tunnelgenombrottet och vi kom fram till att jag som kommunens representant (och tunnelcontrollern) bör närvara. Så ersättare kallades in efter 1,5 timme och vi begav oss direkt till norra tunnelmynningen. Efter lunch och viss väntan fick vi sett genombrottet - på stora skärmar från den andra tunneln - och sedan fick vi gå in och se hur det såg ut på plats med Åsa som tittade ut på norrsidan. Häftigt att det nu har skett! Att nu den ena tunneln finns ger optimism - när tunneln är färdig betyder det oerhört mycket för Båstads kommuns utveckling, både för Båstad-Nya Hemmeslöv men även Förslöv och södra delen av kommunen. Tillbaka till kommunhuset för några samtal. Hem om innan årlig middag med Industrigruppen på Torekov Hotell.

 

Torsdag 26/8
Justering av protokollet till kommunstyrelsens arbetsutskott. Företagsbesök hos Båstad Privata Gymnasium (kul - det går bra för dem med rekordmånga nya elever, flertalet från andra kommuner). Beställde nya glasögon (med starkare glas... Suck). Diverse mail och samtal.

 

Fredag 27/8
Förberedelse av presentation till Kommunförbundet Skånes beredning som har möte i Båstad Företagsby. Dit och hälsade välkommen och informerade om aktuella frågor. Lite texter och upplägg på hemsidan av vår Moderata valbroschyr med partikamrat (som sedan arbetade vidare). Avtackning av f d kulturchef som gått i pension. Avstämning med ordförande i Stiftelsen Norrvikens trädgårdar. Diverse mail och samtal. Privat utflykt till Jönköping medan mina föräldrar och gästande faster och farbror vek 1 000 av mina personvalsfoldrar... Varmt tack för hjälpen!

 

Lördag 28/8 - söndag 29/8
Kampanj på Lyckan-torget på lördagen. På söndagen kommunstyrelsehandlingar, repliksvar till NST om välfärdens finansiering samt svar till annan NST-insändare som bollades med FP. I övrigt lite fysisk aktivitet och social samvaro!

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits