Vecka 2010-14

Hej!
Det blev en riktigt sprintstart efter ledigheten! Kom hem på måndag kväll efter två härliga veckor i Florida. (Visserligen en hel del jobbrelaterat där (inte minst i och med oppositionens begäran om ett extra kommunfullmäktige, KF. Det visar sig fungera bra att kommunicera med tekniska verktyg som Skype!) men ändå mycket strand, shopping och familj.)

 

Tisdag 6/4
Ordförandeträff med avstämning om vad som händer i nämnder och kommunstyrelse. Andra juryträffen Nya Hemmeslöv, där vi mer detaljerat gick in på de fyra förslagen. I direkt anslutning möte med Demokratiberedningen.

 

Onsdag 7/4
Budgetberedning där årsredovisning 2009 och begäran om investeringsöverföringar behandlades. Direkt i anslutning kommunstyrelsens arbetsutskott, som varade till ca 16:30. Kl 17:00 extra kommunstyrelse med anledning av kommande onsdags extra KF (bl a ang. juryn till Nya Hemmeslöv, vice ordförande ksau, men även beslut om Trollbäcken eftersom det framkommit att orsaken till förra kommunstyrelsens återremissyrkande inte bekräftats. Gick bra, som Ni sett i tidningen. 8-5 i voteringen - fast det borde varit total enighet kring detta...). Direkt till Torekov och trevligt möte med Byarådet om kommunrelaterade frågor. Rätt trött när jag kom hem strax efter 21...

 

Torsdag 8/4
Träff med valprogramsgruppen för genomgång inför möte den 12/4. Viss uppståndelse p g a att slutrapporten "Framtidens utmaning - välfärdens framtida finansiering" släpptes (http://www.skl.se/web/Framtidens_utmaning.aspx - här finns även alla underlagsrapporter), så jag missade tyvärr en stor del av ett avstämningsmöte. I stället intervju med Sydnytt och Ekot på Vårlidens äldreboende (intervjun var inte direkt på temat men inslaget som helhet marknadsförde vår goda äldreomsorg). Lunch på Sand i och med lunch till lunch möte med Skåne Nordväst som vi har en gång per år. Tema logistik under torsdagen. Det är ett område som en relativt stor del av näringslivet i regionen är sysselsatta inom. Trevlig - och sen - middag.

 

Fredag 9/4
Förmiddagen fortsatt möte med Skåne NV (de 8 traineerna i det gemensamma trainee-programmet höll i förmiddagen - fokus på framtiden). Efter lunch styrelsemöte Skåne NV. Därefter kort avstämning med kommunchef och 2:a vice ordförande. Till kontoret och försök att hinna ikapp lite, bl a samtal med tidningen, förhandlingsdelegation, avstämning kommunchef. Till Hovs hallar vid 17 för möte med arbetsgruppen som jag hamnade i vid Leadermötet om att bevara bygdegårdarna (i mitt fall Grevieparken). Hemåt strax efter 19, glad över att den schemalagda delen av veckan var över...

 

Lördag 10/4 - söndag 11/4
En hel del sittandes vid datorn, lördagen koordination av både valprogrammet inför måndagsträffen (själva arbetet har varit uppdelat och alla har bidragit) men även av inkomna textsnuttar och foton, söndagen lite annat smått och gott, mail m m. Fick lite frisk luft när jag presterade Årets Trädgårdsaktivitet (nerklippning av lavendeln)...!

 

Nu är en ny, intensiv vecka på gång! Men solen skiner - vilket gör allt lite lättare!

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits