Vecka 2010-11

Hej!
Vår i luften med plusgrader och snövallarna är inte längre riktigt lika stora. Härligt! (Var det när jag skrev detta. Sitter nu i shorts, har varit på en lång morgonpromenad och ska strax ner till poolen... Skönt att vara ledig! Även om det, just idag, varit en del jobbrelaterat att hantera, inte minst i kombination med nyheterna i dagens NST, 23/3.)

 

Måndag 15/3
Förberedelser inför valprogramsgruppsträff. Möte med styrgruppen i folkhälsoprojektet Preven3 och Länsstyrelsen. Arbetslunch med valprogramsgruppen. Diverse mail och samtal, delvis inför kvällens nomineringsstämma. På kvällen årsmöte med kretsen och nomineringsstämma inför valet. Stort tack för förtroendet att stå på listans plats 1!

 

Tisdag 16/3
Frukostmöte med kommunchef och motsvarande kommunstyrelseordförande och kommunchef från Ängelholm om en del samarbetsfrågor. Tillbaka till kontoret och förra veckobrevet innan det första jurymötet i arkitekttävlingen Nya Hemmeslöv. Spännande fyra tävlingsförslag som ställs ut i Kunskapscentrum 22/3 - 6/4 samt kommer att informeras om. P g a min resa genomgång inför nästa kommunstyrelsens arbetsutskottsmöte den 7/4. I anslutning avstämning med kommunchefen. På kvällen möte med M3-gruppen (moderata kommunstyrelseledamöter och gruppledare i nämnderna), med genomgång och avstämning av aktuella frågor.  

 

Onsdag 17/3
P g a missförstånd om tiden åkte jag inte in till Ängelhom för möte med Arbetsförmedlingen. I stället en del praktiska frågor (påskrift exploateringsavtal, avstämning för att möjliggöra C-ledamot att delta som adjungerad i Demokratiberedningen). Avstämning revisionens presidium om revisionsplanen 2010. Presskonferens  angående arkitekttävlingen Nya Hemmeslöv. Insändarsvar till C skrivet och bollat. Även bollat debattartikel ang. SKL-rapporten. Klippning.

 

Torsdag 18/3
En dag där jag försökte få undan en massa liggande saker. Uppdaterade de texter jag ansvarar för till valprogramsgruppen. Insändaren till C utvidgad att även om fatta svar till ett Centerpartistiskt f d kommunalråd direkt. Även utkast insändarsvar till KD. Möte med projektledningen för dem som vill arrangera en beach volleybollturnering i sommar. Läste igenom inledningstext till samhällsinformationen samt till överklagandet av att vi inte fick prövningstillstånd hos kammarrätten gällande Slammarp. På kvällen deltog jag i mötet med Leaderprojektet om Grevieparkens framtid - och hamnade i en arbetsgrupp (trots att jag inte är Grevie-bo). Kul!

 

Fredag 19/3
Diverse mail om möten att koordinera. Insändarsvaret till KD ändrat efter synpunkter från övriga. Diskussioner kring information om att man håller på att samla in röster av kommunfullmäktiges ledamöter för att begära ett extra kommunfullmäktige. Diverse förberedelser inför ledighet inkl. avstämningslunch med FP-Thomas. På kvällen tåg till Kastrup.

 

Är nu i soliga Florida. Så härmed förvarnar jag om att Ni inte får något veckobrev de kommande två veckorna!

 

Glad Påsk (så småningom)!

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits