Veckobrev 2009-28

Hej!
Kul att damtennisveckan blev en sådan succé redan första året! Hoppas flera av Er tog chansen att se lite damtennis (och fylla på läktarna).


Måndag 6/7
Avstämning med en lokal entreprenör inför tennisen och en del praktiska frågor. Avstämningsmöte med Bp och Fp inför fredagens kommunstyrelse arbetsutskott och extra kommunstyrelsemöte. Detektivarbete gällande samfälld väg i Kattvik.


Tisdag 7/7
Möte med EON - årlig uppdatering av gasbranschen generellt och situationen i Båstad specifikt (vi har en del att leva upp till sedan de investerade i fordonsgasmacken förra året). Till Landskrona och avfärd till Ven med mina kommunalrådskollegor från Ängelholm och Örkelljunga. Vi hade bestämt ta en ordentlig (dygnslång) uppdatering av vad som händer i våra kommuner och samtidigt passa på att göra det under trevliga former (på egen kostnad).


Onsdag 8/7
Fortsatt avstämning på Ven. Tillbaka med färjan 10:45. Lunch i Ängelholm. Tillbaka till kontoret och en del mail och samtal. På eftermiddagen informationsmöte angående spännande planer för det nya hotell Riviera.


Torsdag 9/7
Möte med ordförande i BNEF (Bjärehalvöns Näringsliv ekonomiska förening, ägare till 50% i BNAB), ordförande och vd i BNAB (Båstad Näringsliv AB) angående hur vi ska arbeta med att få fler företag som medlemmar i BNEF. Studiebesök i Linbastua i Förslöv (vilket engagerat gäng som arbetar här! Helt fantastiskt - och trevliga är de också!). Efter lunch till tennisen. Kollade lite damer under eftermiddagen och varvade med kapitalmarknadsdagar (fem fastighetsbolag presenterade sina halvårsrapporter från Båstad under torsdagen och fredagen). På kvällen extra gruppmöte inför fredagens extra kommunstyrelse. Gick dock relativt snabbt, inte förvånande med det urfina vädret...


Fredag 10/7
Styrgruppsmöte med Laholms kommun i Hedhuset ang. utbyggnadsprojektet av reningsverket. Efter lunch kommunstyrelsens arbetsutskott och, i anslutning, ett extra kommunstyrelsemöte (angående produktionskostnadskalkyl till elevhemmet på Citadellet samt ett överklagande till kammarrätten av att länsrätten inte hörsammat vårt överklagande av inhibitionsbeslutet om hyreslägenheterna i Förslöv).


Lördag 11/7
Träff med sommargästerna. På eftermiddagen till Märta Måås Fjätterström för att delta i presentationen av Drottning Margrethes fina matta. På kvällen party, party i stallet.


Söndag 12/7
Tillbringades till största del på soffan. Fick under eftermiddagen reda på att vi hade styrelsemöte med vägföreningen - så jag fick, trots allt, pallra mig upp.


Soliga hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits