Vecka 2009-39

Hej!
Spännande tider med provvalsresultat etc!

 

Måndag 21/9
Mail, veckobrev och diverse kallelser och förberedelser för olika möten. Förmöte till möte om uppföljning av sommarens avtal om evenemangsområde med anslutande möte. Lunch med avstämning med min vice ordförande. Läste på förfrågningsunderlag till vår konkurrensutsättning av 50% städ och fastighetsnära skötsel i flera tätorter (ärende vid onsdagens kommunstyrelse arbetsutskott).

 

Tisdag 22/9
Ordförandeträff med relativ låg närvaro (extrainsatt möte nästa tisdag då flera ordförande kunde). Kontorsarbete. Efter lunch avstämning med kommunchef, teknisk chef och chefen för administrationen plus vice ordförande. Bl a uppdaterat läge vad gäller flera frågor som "hänger i luften". Möte med Fp inför onsdagens kommunstyrelse arbetsutskott (Bjärepartistrepresentant och ersättare lediga).

 

Onsdag 23/9
Kommunstyrelse arbetsutskott från morgon till strax efter lunch. Bl a information om internbudget, en del detaljplaner som ska ut på utställning (Trollbäcken och Idyllen), entreprenadisering av ovan nämnda kommunala verksamheter, näringslivspolicy och sammanträdesdagar 2010 - endast åtta kommunfullmäktige). I anslutning förberedelser inför kvällens kommunfullmäktige - som sedan blev relativt kort. Viktigaste punkterna var halvårsbokslutet, försäljning av mark till Förslövs IF och prissättning av kommunala tomter i Torekov (så att de kan börja säljas). Därutöver lyckades Centern få debatten om sin byråkratiska motion att handla om för/emot vindkraft - vilket uppenbarligen förvirrade en del.

 

Torsdag 24/9
Företagsbesök hos Bjäre Lantmän i Mäsinge. I anslutning avstämning med kommunchefen. Efter lunch Båstad BRÅ, bl a om polisens trygghetsmätning och kommunens drogvaneundersökning. Möte ute vid Småryds gård om framtidsplaner. Besked om provvalsresultat till riksdag och region. (Tack till dem av Er som röstat på mig i riksdagsprovvalet! Hamnade på en fjärde plats i Norra och Östra Skåne (efter de tre nuvarande riksdagsledamöterna) - inte illa.) På kvällen flyg till London (privat resa)!

 

Fredag 25/9 - söndag 27/9
Härlig helg i London. Super väder! Strosade, shoppade och åt gott. Hem rätt sent på söndag och ägnade då tiden åt att packa upp och följa valresulatet i Tyskland.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits