Vecka 2009-35

Hej!
Hoppas Ni alla hade möljighet att se sändningarna från partistämman i Västerås i helgen! Själv satt jag bänkad (eftersom jag inte fick åka...) vid tv:n. Bra debatter och anföranden!

 

Måndag 24/8
Möte med Båstad-representanter som deltagit i framtagandet av strategin Sailing Region Skåne. Avstämning med exploateringsingenjör angående markaffär med Förslövs IF. Efter Rotary-lunch veckobrevskrivande och avstämning med kommunchef. Justering av protokollet kommunstyrelsens arbetsutskott föregående vecka. Möte med Förslövs IF. På kvällen informationsmöte Demokratiberedningen som flera av Er deltog vid om den framtida politiska organisationen i Båstad.

 

Tisdag 25/8
Annons till kommande veckas gruppmöte. Uppletande av SKL:s (Sveriges Kommuner och Landsting) remissutlåtande om kommunernas finansiering av hemtjänst. Diverse samtal och mail. Avstämning med kommunchef och Bp. Förberedelse inför och anslutande styrelsemöte näringslivsbolaget.

 

Onsdag 26/8
Studiebesök stationen i Falkenberg (en av våra planarkitekter har tidigare jobbat där så vi fick en genomgång med plankontoret om deras planprocess och avtalsförhandlingar med Banverket m fl gällande deras nya station som ligger 2 km från centrum. Sedan var vi ute och tittade på den). På vägen hem passerade vi den kommande stationen i Hemmeslöv. Stark kontrast... björkar växer upp ur perrongen, perrongen är relativt smal och tunneln under spåren är mörk och smal... Efter en timme på kontoret med mail, samtal och diverse förberedelser klippning hos frisören i Hallavara.

 

Torsdag 27/8
Efter lite kontorsjobb till Lomma och avtackning av moderata kommunstyrelseordförande. På vägen hem avstämning hos företagare i Förslöv. Direkt till Apelryd och styrelsemöte.

 

Fredag 28/8
Upp i ottan och med tåget 7:23 till Malmö för utbildning inom ramen för ett av de tre folkhälsoprojekt som Båstad deltar i. Under lunch intervju med NST med anledning av att Peab hoppar av byggnationen (och, inte att förglömma, förvaltningen av) hyreslägenheter i Förslöv. Jättetråkigt. Tillbaka i Båstad 16:40 så jag hann handla innan helgen.

 

Lördag 29/8 - söndag 30/8
Tidiga mornar, promenad och sedan partistämman på SVT24 hela lördagen och halva söndagen! Kanonanförande av finansminister Anders Borg (lördag morgon) och statsminister Fredrik Reinfeldt (söndag) - men många bekanta, inte minst skåningar, med bra debattinlägg hela dagarna! I övrigt tvätt och strykning och annat pysslande.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits