Vecka 2009-34

Hej!
Full fart efter ledigheten! Det märktes att många kom tillbaka till sina arbetsplatser veckan innan, så det var verkligen bara att kasta sig in i vardagen! En positiv faktor så här i början av säsongen - det är inte så många kvällar uppbokade.

 

Måndag 17/8
Samtal, mail och förberedelser inför diverse möten i veckan. På morgonen avstämning med några aktörer i hamnen. Efter lunch "besök i verkligheten" (mitt femte och sista i det moderata projektet inför partistämman) i Ängahällan. Intressant information från hur personal hos oss upplever arbetet inom intern äldreomsorg respektive hemtjänst. Jag är rätt imponerad. Möte med demokratiberedningen inför det möte vi har 24/8 för förtroendevalda.

 

Tisdag 18/8
Ordförandeträff med manfall, så det blev istället ett avstämningsmöte med Bjärepartiet. Lunch med fastighetsaktör. Samordningsmöte styrgruppen Preven3 (projekt om folkhälsa som Båstad, Örkelljunga och Eslöv deltar i). Informationspunkt på SLU Alnarps kick-off som de i år genomförde i Båstad om hur vi ser på landsbygdsutvecklingen. Avstämningsmöte med Bp och Fp inför morgondagens kommunstyrelsens arbetsutskott.

 

Onsdag 19/8
Kommunstyrelsens arbetsutskott med en del planer och yttranden. Däremellan 80-års uppvaktning på lunchen. Efter mötet satte sig Bp:s, Fp:s representanter och jag och skrev ett insändarsvar till Centerns inlägg om pågatågstation i Grevie. Sen till Stockholm. Information från moderaterna i finansutskottet i riksdagen innan middag. Smet tidigt (21:30) och läste på handlingarna till torsdagens programberedning (de sidor jag inte hunnit med på flyget).

 

Torsdag 20/8
Gruppmöte inför styrelse och beredningar på SKL (Sveriges Kommuner och Landsting). Information (välfärdens finansiering, skatteprognos och praktiskt information inför pandemivaccinationer). Efter lunch programberedning om välfärdens finansiering. Slut relativt tidigt så jag tog en snabb promenad på stan och satt sen på kvällen och läste handlingarna till fredagens styrelsmöte.

 

Fredag 21/8
Gruppmöte inför styrelse (moderat och sedan Allians). Relativt kort styrelsemöte. Efter lunch avfärd till Arlanda och flyg till Umeå. Trevlig middag hos landshövdingen.

 

Lördag 22/8
Hemfärd - Sverige är långt och det tog sin tid trots korta flygningar (däremellan 3 timmar på Bromma...). Trött!

 

Söndag 23/8
Kort avstämningsbesök hos företagare på väg till uppvaktning av 60-årig riksdagsledamot i Åstorp tillsammans med mina kollegor från Ängelholm och Örkelljunga. I övrigt ingenting förutom lite tvätt och träning!

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits