Vecka 2009-29

Hej!

Här kommer det veckobrev jag skulle skickat ut i juli tillsammans med en önskan om en trevlig sommar... Bättre sent än aldrig - och kanske lite mindre detaljerat än det varit om det kommit direkt i anslutning...! Samtidigt hoppas jag att Ni har haft en skön sommar och att Ni nu är på hugget inför höstens utmaningar (kommer strax ett veckobrev 34 som går lite mer in på det). I år fick vi ut gemensamma pressmeddelanden i anslutning till de möten vi hade med externa gäster - de finns på www.bastad.se - där står mer i detalj vad vi pratade om. Vad gäller själva tennisveckan tycker jag det var ett bra upplägg. Och kul med en svensk segrare!

 

Måndag 13/7
Möte med representanter för Business Region Skåne och dess olika bolag inom turism- och näringslivsfrågor tillsammans med Båstad Turism och näringslivsbolaget BNAB. Gemensam lunch och tennistittande, däremellan intervju med Sydnytt om tennisveckans betydelse för Båstad.


Tisdag 14/7
Praktiska frågor på kontoret på förmiddagen, justering protokoll kommunstyrelsens arbetsutskott föregående fredag och genomgång planering för veckan. Intervju med TV4 om tennisveckans betydelse (detta år fokus bl a på kommunala intäkter och kostnader). Lunch med Bjäre kraft och Luftfartsverket, i anslutning gemensam tennis.

 

Onsdag 15/7
Möte om tågfrågor med Skånetrafiken och Banverket. Mycket diskussion kring pågatågstationer (Hemmeslöv, Förslöv och ev. Grevie) samt behovet av att få fram mer fakta innan beslut kan tas. Tjänstemännen kommer att jobba från augusti med detta, se även insändare i dagens NST. Lunch och gemensam tennis. På kvällen cocktail i kongresshallen och i anslutning sunset tennis på fullsatt arena.

 

Torsdag 16/7
Möte om vägfrågor med Vägverket. En hel del detaljfrågor (cirkulationsplats Ö Karup, Inre kustvägen, gång- och cykelvägar för att bara nämna några) diskuterades innan lunch och gemensam tennis. På kvällen cocktailparty med SEB.

 

Fredag 17/7
Kommunens bostadsseminarium på förmiddagen med genomgång av aktuella planer, bygglovssituationen och planerade hyreslägenheter hos Båstadhem. I anslutning lunch med styrelsen i Skåne Nordväst (relativt få p g a semestertid - men man får desto bättre kontakt med dem som är där, inte minst nye kommundirektören i Ängelholm).

 

Lördag 18/7
Lunch och anslutande tennis med inbjudna gäster från regionen och länsstyrelsen. På kvällen nerbantat deltagande på avslutningsfesten i Ladan (enbart de fem biljetter vi får).

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits