Vecka 2009-40

Hej!
Förra veckan var en bra vecka så tillvida att den var relativt obokad från början vilket gjorde att jag kunde boka in lite saker spontant. Och så här blev det...

 

Måndag 28/9
Framtagande handlingar till kommunstyrelsen 7/10. Justering av kommunstyrelsens arbetsutskottsprotokoll. Avstämning med koalitionens gruppledare inför kvällens möte med M, Bp och Fp. Diverse samtal med anledning av Kultur- och fritidsnämndens internbudget (M gruppledare, kulturchef). Veckobrev. På kvällen M-förmöte både ang. K&F-internbudget och inför M-Bp-Fp-möte om samarbete. Det mötet blev speciellt - mer om det vid M1 ikväll.

 

Tisdag 29/9
Ordförandeträff, till stor del med tema Kultur- och fritid. Avstämning med kommunstyrelsens vice ordförande som precis är tillbaka från sex veckors ledighet. Diverse kontorsjobb (mail och samtal). På kvällen direkt till Helsingborg och möte med M-nomineringskommitté inför region-listan NV Skåne.

 

Onsdag 30/9
Hämtade vice ordförande (S) direkt på morgonen och vidarefärd till Ängelholm och informationsmöte med Arbetsförmedlingen (öppen arbetslöshet i Båstad i augusti 2,3% (Skåne och riket 4,4%)). På eftermiddagen avstämningsmöte med Butab. I anslutning fortsatt avstämning med vice ordförande vad som hänt de senaste sex veckorna. Avstämning med kommunchef och vd Butab. Hemma på kvällen men en hel del samtal i ett ärende som Ni också får mer information om vid kvällens möte.

 

Torsdag 1/10
Avstämning med ordförande i samhällsbyggnadsnämnden. Företagsbesök Båstad Rör. Sprang sen turligen på ordförande Torekovs IK, och fick hans bild av diskussionerna kring campingen (bra inför kommande veckas möte med Torekovs Byaråd). På eftermiddagen möte med Badkrukan i Båstad (står inför omförhandling av hyresavtal) samt företagsbesök på Koola Anna (imponerande företag ute i Företagsbyn).

 

Fredag 2/10
Diverse telefonsamtal. Riksdagsledamot Hans Wallmark kom på besök, stämde av en del med honom. I anslutning följde jag med honom till Scala Bio på besök (också en imponerande verksamhet). På eftermiddagen en del mail och samtal. Informationsmöte med samfälligheten i Böckerskogen ang. ev. anslutning till kommunalt vatten och avlopp. På kvällen aktieklubb.

 

Lördag 3/10 - söndag 4/10
Uselt väder, men lyckades ta mig ut både på lördagen (middag hos grannen) och på söndagen (joggingrunda). I övrigt städning, tvätt, strykning och inläsning av handlingar till kommunstyrelsen och styrelsemöte Apelrydskolan.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits