Vecka 2009-46

Hej!
Otroligt vad tiden går fort - även denna mörkaste höstmånad som snart är slut...

 

Måndag 9/11
Genomgång av handlingar till kommunstyrelsens arbetsutskott 18/11. Möte med Kammarmusikföreningen och Musik i Syd (inte angående internbudgetfrågor utan av mer praktisk natur). Lite kontorsjobb innan Rotary. På eftermiddagen förberedelser till kvällens möte och svar till brev från lärarfacken. På kvällen möte med moderata fullmäktigegruppen (diskussion om vad som händer samt lite strategifrågor).

 

Tisdag 10/11
En del samtal och mail innan möte med det företag som vunnit upphandlingen i vårt s k EPC-projekt (Energy Performance Contracting. Beslut kommer upp i nästa kommunfullmäktige men kort handlar det om att samtliga våra kommunala fastigheter inventerats och förslag finns nu för uppgradering för att sänka energiförbrukningen, d v s både minska driftskostnader och optimera arbetsmiljön. Höga investeringskostnader men relativt korta återbetalningstider och själva projektet innebär att entreprenören garanterar 90% av den besparing de angivit. Bra för oss och bra för miljön.). Även lunch med dem. På eftermiddagen avstämningsmöte med Båstadhem, första gången med nye ordföranden. Det känns riktigt bra. I anslutning justering av kommunstyrelseprotokoll, en del underskrifter och allmänt kontorsjobb.

 

Onsdag 11/11
Till Stockholm. Lunch och eftermiddag på Vasateatern inom ramen för Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) ordförandedag. Bl a intressant dragning av finansministern (han är fenomenal), vice statsminister och en konsult som inspirerade oss i kreativitet. Direkt vidare till SKL och moderatmöte med kulturministern och kulturutskottet från riksdagen. Middag.

 

Torsdag 12/11
Moderat gruppmöte med genomgång av styrelsens och beredningarnas dragningslistor. I anslutning började direkt min programberedning, vi går igenom detaljerna i senaste versionen av slutrapporten som ska vara klar i februari. Lunch med bl a tidigare (S) finansminister. Han är vår huvudgäst på politikerdagen i Göteborg kommande tisdag. Programberedning till sena eftermiddagen. Kort paus innan möte med Alliansen i styrelsen samt ordföranden i beredningarna. I anslutning middag med avtackning av KD-ledamot.

 

Fredag 13/11
Moderat gruppmöte, sen Alliansmöte om styrelsefrågorna. I anslutning styrelsemöte. Hemresa. Inom verkstad ang. bilen. Hemma hyfsad tid. Till grannen på middag.

 

Lördag 14/11 - söndag 15/11
Lugn och skön lördag. Full fart på söndag, läste handlingar till kommunstyrelsens arbetsutskott, diverse mail internt och externt samt förberedelser inför veckan som kommer. Därutöver tvätt, skoputsning och annat smått och gott som får en att känna sig effektiv...

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits