Veckobrev 2009-12

Hej!


Måndag 16/3

Intensiv förmiddag - kallelse till extra kommunstyrelse 25/3, samtal och mail samt förberedelser inför veckans möten (bl a genomgång årsredovisningen inför onsdagens budgetberedning). Intervju med Sydnytt om ev. överklagande av Länsstyrelsens hävande av detaljplanen i Kattvik. Rotary-lunch med gäst (rektor Apelrydskolan). Efter lunch möte om Trollbäcken. Avstämning med samhällsbyggnadsnämndens ordförande, kommunchef och t f miljöchef. På kvällen middag hos mig med kommunstyrelsens moderata ledamöter - avstämning i halvtid, så att säga.


Tisdag 17/3

Lite trött... Ordförandeträff. I anslutning avstämning m-bp-fp inför onsdagens kommunstyrelsens arbetsutskottsmöte (ksau). Vid 11:00 till Helsingborg och det första mötet med Framtidsforum (från början var detta ett Helsingborg-projekt men från årsskiftet i år deltar samtliga kommuner i Skåne Nordväst). Flera representanter från kommunen och från näringslivet i Båstad.


Onsdag 18/3

Budgetberedning med genomgång av årsredovisningen 2008. I anslutning ksau - många ärenden idag. På eftermiddagen till flygplatsen för flygning till Stockholm och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Möte med Alliansens politiker och statssekreterare i samordningskontoret. I anslutning gemensam middag.


Torsdag 19/3

Gruppmöte moderater med genomgång av alla beredningars ärenden under eftermiddagens möten. Politikerinformation för alla partier med en ekonom från Riksgälden ang. finanskrisen. I anslutning lunchmöte med den arbetsgrupp som arbetar med förslaget om att kommunerna bör få möjligheten att kunna ta ut gatuavgift i detaljplanelagt område. Direkt efter möte med programberedningen för välfärdsfinansieringen. På kvällen inget jobbrelaterat utan träff med gammal kollega från NCC-tiden.


Fredag 20/3

Moderata gruppmötet lite senare (8:30 istället för 8:00) p g a att ordföranden var med i frukost-tv. Alliansmöte innan styrelsemötet började. Jag stack kl 11:00 för flyg till Ängelholm. Sen begav jag mig till Kastrup för flygning till Zürich och besök av brorsan med familj som bor i en ort ca 15 söder om sta´n. Första gången jag hälsade på dem...(de har bott i/runt Schweiz i tre olika omgångar så det är riktigt dåligt!)


Lördag 21/3 - söndag 22/3

Zürich med omnejd!


Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits