Veckobrev 2009-08

Hej!

Ligger några dagar efter - snart är det dags för nästa veckobrev...! Denna vecka (9) har varit lite väl intensiv - vilket i och för sig är kul att skriva om...


Måndag 16/2

Förmiddagen på kontoret med diverse förberedelser och kallelser. Skrev förra veckobrevet och la ut årets veckobrev på bloggen. Träff med två personer ang. spännande nyhet (som blir offentlig nästa vecka) innan Rotary-lunchen. På eftermiddagen inställt möte med Märta Måås, i stället fortsatt kontorsjobb. På kvällen kretsstyrelsemöte.


Tisdag 17/2

Ordförandeträff med mindre antal deltagare än vanligt (till följd av sportlov). Men vi hade en del att gå igenom BIN-ordförande, min vice ordförande och jag, så denna gång var det inte till nackdel. Justering budgetberedningsprotokoll. Avstämning med min vice ordförande efter hans två månaders sjukskrivning. Möte m-bp-fp inför onsdagens kommunstyrelsens arbetsutskottsmöte.


Onsdag 18/2

Möte med kommunstyrelsens arbetsutskott till ca 15:00 (ärenden som kommer upp på kommunstyrelsen, och därmed gruppmötet, nästa vecka. Inga stora politiska frågor, tror jag, men en del "roliga" ärenden). Till flygplatsen för avresa till Stockholm och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). På kvällen moderat möte med statsministerns statssekreterare med lite bakgrund om Saab, förhandlingarna om energiuppgörelsen och om statens ekonomi (som, liksom kommunernas, tyvärr också drastiskt försämrats). Middag med moderata gruppen och Högerpressen som haft årsmöte i SKL:s lokaler.


Torsdag 19/2

Gruppmöte moderaterna. Jag avvek 9:30 för möte med valberedningen Kommuninvest (intervju med bolagets ordförande och två kandidater till styrelsen). Lunchmöte på SKL med grupp som ser över möjligheten att ta ut gatuavgifter i detaljplanelagt område (något som SKL jobbat för länge). På eftermiddagen möte med programberedningen för välfärdsfinansieringen, där vi utförligt gick igenom den kalkyl som beskriver själva finansieringsproblemet i framtiden. På kvällen var det tänkt att vi skulle ha en gemensam aktivitet (som blev inställd p g a avanmälningar), så vi "som blev över" i beredningen satte oss i baren...


Fredag 20/2

Gruppmöte moderaterna, gruppmöte Allians-partierna och i anslutning styrelsemöte i SKL. Efter lunch, och viss väntetid på Bromma, flyg hem.


Lördag 21/2 - söndag 22/2

Inget politiskt i helgen - tiden gick bl a till en körning till Sturup och biobesök Scala.


Trevlig helg!

Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits