Vecka 2009-24

Hej!


Måndag 8/6

Möte med Bjäre Kraft ang. ny vision ("Fiber till alla i kommunen". Visserligen inte tidssatt men det behövs något nytt att gå efter - bredband till alla finns i princip till 100%!). Rotary-lunch med Hans Wallmark på temat "Dagen efter" (EU-valet). Diverse mail och samtal.


Tisdag 9/6

Tidig morgon och avfärd 7:30 med Industrigruppen, sammantaget en grupp på 29 personer. Visst informationsutbyte på bussen till det första studiebesöket, GeKås i Ullared. Fascinerande! Sedan vidare till EAB i Smålandsstenar (lagerinredningar, portar - och sponsorer på tennisen), Volaris i Gislavet (rullatorer) och Plastinject i Anderstorp (bl a ett dräneringssystem). Middag på Hestravikens värdshus innan hemfärd.


Onsdag 10/6

Förmiddagen i Helsingborg. Till kontoret för att hämta exemplar av den fördjupade översiktsplanen Torekov och, efter lunch, möte med två av projektdeltagarna i det Leader-projekt som, som första i det nybildade Leaderområdet Norra Skåne Nordväst, fått bidrag till att utreda bykärnans utveckling. Förberedelser inför kvällens första möte (av tre) med allmänheten om vårt budgetförslag inför beslut i kommunfullmäktige 17/6. På kvällen till Båstad: En person närvarade (i konkurrens med VM-kvalmatchen i fotboll mot Malta...) och några partimedlemmar som tillhör något av våra tre partier i majoriteten plus en journalist från Laholmstidning. Kändes ändå bra att vi gör detta!


Torsdag 11/6

Företagsbesök på Matöppet i Hemmeslöv. Stort engagemang och intressanta framtidsplaner. Avstämningsmöte ang. några intressanta frågor med kommunchef och exploateringsingenjör. Diverse samtal och mail. Förberedelser inför kvällen. På kvällen till Torekov - ca 40 personer kom till informationen om vår budget. Helhetsbudget och bakgrund presenteras av majoritesrepresentanter från kommunstyrelsen. Publiken kom med intressanta frågor som ledde till diskussioner. Inte minst bildningsnämndens nya ordförande deltog förtjänstfullt. Efteråt flera som kom fram och sa att de tycker det är bra att vi är ute. Kul att höra!


Fredag 12/6

Besök hos engagerad kommuninvånare som har synpunkter på att ett av våra framgångsrika företag vill utvidga sin verksamhet. Förstår delvis men ändå mån att företaget får en chans så jag stämde av med dem senare. De kommer att öka sina informationsinsatser mot grannarna. Till kontoret och rensade skrivbordet, till viss del även mailbox och bokhyllor. Skönt och nödvändigt. Vissa mail och samtal.


Lördag 13/6 och söndag 14/6

Ledigt - men tvätt och städning (det var ett tag sedan det senare...)!


Hälsningar

Anette


Kommentarer:
Postat av: sven hernborg

vaaaaaaaaaar har du tagit hän.Har en del att meddela. SVÄN VÄN ÄN

2009-08-09 @ 10:45:36

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits