Vecka 2009-18

Hej!


Förra veckan var väsentligt lugnare, delvis p g a helgdag men även planerat - anade att det fanns behov av upphämtning efter de föregående veckorna...


Måndag 27/4

Framtagande handlingar till kommunstyrelsen 6/5. Mail och lite samtal innan med kommunchefen till Rydebäck för att vara med vid visning av Peabs PGS-hus (det första hyreshuset byggt med hjälp av elementfabriken i Valhall Park och likt kommande hus - förhoppningsvis! - i Förslöv). I anslutning till Hotel Skansen och information av Lagen av Valfrihetssystem (LOV) tillsammans med andra politiker och tjänstemän från Båstad och Laholm.


Tisdag 28/4

Svarade på frågor om EU till Lokaltidningen. Ringde en massa samtal, försökte fånga upp de senaste veckorna. Nådde inte helt fram (konstigt att inte folk sitter och väntar på att jag ska ringa... Jag skämtar!). Fick information från kommunens alkoholhandläggare att Båstad INTE har något särskilt beslut om förbud att spruta champagne (efter Uggla-programmet). Förberedde kvällens möte. Fick information om läget vid Jöns Möllers väg i Förslöv (konsult har kommit med lösning. Bostadsrättsförening är informerad men markägaren avvaktande). På kvällen till Torekov för träff med byarådet.


Onsdag 29/4

Information om läget ute i Båstad Företagsby. Skrev tre veckobrev och en del mer komplicerade mailsvar. Till Laholm för lunch med kommunstyrelsens ordförande. Gick igenom våra samarbetsprojekt och vi ska nu bägge kolla upp en del saker i våra respektive kommuner. I övrigt mail och förberedelser.


Torsdag 30/4

Läste handlingarna till kommunstyrelsen. Träffade nye ägaren till Viktora 5 när vi skrev på avtalet. Verkar lovande: behåller kommersiella fastigheter i botten, planerar sex hyreslägenheter i övriga våningsplan varav han själv planerar att flytta in i en med familj. Möte med grupp som arbetar med kooperativa hyreslägenheter. Möte med KPR (pensionärsrådet) som jag själv initierat efter att ha sett flera faktafel i deras protokoll som delges kommunstyrelsen. Upp till kyrktorget och program i P1 med anledning av "Båstad-träffen", d v s Nordens största träffar för transvestiter.


Fredag 1/5 - lördag 2/5 - söndag 3/5

Diverse hemmaarbete. Njöt av solen på fredagen - plus av känslan att vänsterblocket måste jobba denna dag medan vi på högerkanten inte generellt ska vara lata men just denna dag bör unna oss att vara lediga...! Övriga dagar tvätt, städ, strykning, fönsterputsning, skoputsning m m samtidigt som jag både sportat och gått mycket (bl a Skåne-leden). För ovanlighetens skull hade jag inte ens igång datorn fredag - lördag men av mailskörden (eller: brist av mailskörd) dessa dagar förstår jag att jag inte var ensam!


Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits