Vecka 2009-15

Hej!


Detta skrivs tyvärr vecka 18 så jag minns inte så mycket detaljer - på gott och ont.


Måndag 6/4

Framtagande av handlingar till nästa veckas kommunstyrelsens arbetsutskott. I övrigt en hel del mail och samtal efter att ha varit borta en vecka. Rotary-lunch. På kvällen M1-möte med en verkligt gedigen kommunstyrelselista.


Tisdag 7/4

Samtal med kretsordförande om möjliga kandidater till ordförande-posten inom bildningsnämnden, tidsbokning för intervju med en del av dessa. Efter lunch avstämningsmöte med kommunstyrelsens presidium, kommunchef, chefen för Administrationen och tekniska kontoret. Möte med Fp och Bp inför onsdagens kommunstyrelse.


Onsdag 8/4

Budget- och bokslutsberedning på temat resursfördelningsssystem och, framför allt, besparingsförslag från kommunchef och förvaltningschefer (information om detta vid möte med m-bp-fp den 4/5 kl. 18:00-19:00, d v s innan nästa M1-möte). Diverse samtal och mail. På eftermiddag kommunstyrelse, bl a med redovisning av den gedigna måltidsutredningen.


Skärtorsdag 9/4

Extra ordförandeträff där kommunchefen gick igenom besparingsförslaget. I anslutning träff med olika kandidater till ordförandeposten i bildningsnämnden. Lunch med t f turistchef. På eftermiddagen fortsatta möten med kandidater.


Långfredag 10/4 - söndag 12/4

Sjuk (förkylning). Så trots superväder låg jag inne på soffan med genomsnitt ca 2 000 steg per dag (kör numera stegräknare. Dessa dagar var ett klart lågvattenmärke). Tillbringade en timme i solstol, det var vad jag pallade...


Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits