Vecka 2009-13

Hej!


Måndag 23/3

Tagit ledigt denna måndag. Iväg till flygplatsen för hemfärd från Zürich. Vad lätt det är när man väl tar sig för... Hemma vid 15:00. Gick igenom post och annat praktiskt.


Tisdag 24/3

Upptäckte att det var en hel del att ta igen på kontoret. Ovanligt många samtal och en del mail. Möte med en företagare från hamnen i Båstad. Avstämning med första och andra vice ordförande i kommunstyrelsen. Justering av protokollet från kommunstyrelsens arbetsutskott. Supertrött på kvällen - blir man det av att vara ledig en dag extra?


Onsdag 25/3

Hela dagen gick till förberedelser inför kommunfullmäktige. En hel del rundringning, både inom partiet och till andra. Skrev mitt manus och stämde av en del praktiska frågor med kommunfullmäktiges ordförande. På kvällen först ett extra kommunstyrelsemöte. Sen kort gruppmöte med de tjänstgörande moderaterna och justering av kommunstyrelseprotokollet. Kommunfullmäktige där beslutet om räddningstjänsten togs - samtidigt fick vi en ny minoritetsåterremiss om försäljningen av Viktoria 5. (Det var ändå lika bra att ta upp det - annars hade det kommit nästa gång...) Ändå lite frustrerande, milt sagt.


Torsdag 26/3

Möte med entreprenörer som bygger elevhemmet ang. lite framtidsplaner. Företagsbesök hos positiv entreprenör och Båstad-bo! Lunch med kommunchefen. Möte med företagare i Torekov som är frustrerad över bygglov (det finns tyvärr ett fåtal missnöjda kvar - annars ser det verkligen mycket bättre ut nu med byggloven! Fantastiskt arbete! Nu börjar det talas en hel del positivt i bygden!). En del samtal och kontorsjobb. Möte med demokratiberedningen. Avstämning med kommunchefen.


Fredag 27/3

Nytt avstämningsmöte mellan polisen, krögare och kommunen inför sommarens hektiska veckor. Framtagande av kommunstyrelsehandlingar (OBS 8/4!). Lunchmöte om Norrvikens trädgårdar. Möte med M-Bp-Fp om ekonomi, Trollbäcken och lite annat. Till Hässleholm för möte med den moderata valberedningen inför riksdagslistan.


Lördag 28/3 - söndag 29/3

Förberedelser inför USA-resan med styrelsen i Sveriges Kommuner och Landsting. Tvätt, strykning och skoputsning. Lavendeln nerklippt på lördagen (=årets trädgårdsarbete avklarat!)! Kommer att sitta i mörkret i kväll mellan 20:30-21:30 (Earth Hour). Har lite svårt för sådana initiativ men symbolfrågor är viktiga - och alltid gläder det någon... Imorgon förmiddag avresa Båstad station för flyg till Seattle ca 16:00. Kommande vecka blir spännande!


Trevlig helg och håll ställningarna! :-)


Hälsningar

Anette

Tel: 0431-731 76, mobil: 070-649 70 09

Mail: anette.akesson@moderat.se

Blogg: http://anetteakesson.webblogg.se

...och på facebook


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits