Veckobrev 2009-26--27

Hej!


Tar två veckor i ett svep. Passade nämligen på att sticka i väg en vecka innan det nu brakar loss med tennisveckorna - mer nedan.


Måndag 22/6

Till Stockholm för paneldiskussion med fackförbund, bl a Vårdförbundet och TCO, angående framtidens långsiktiga finansiering. Intressant tema, men som vanligt lätt att man halkar in i nutid med jämna mellanrum... (Å andra sidan: ska man se till den långsiktiga finansieringen så är det kanske bra att man är beredd att ta tag i vissa saker omedelbart, så det behöver inte vara fel.)


Tisdag 23/6

Dag på kontoret med mail och samtal, dessutom lite röjning på skrivbordet. Avstämningsmöte med kommunchef och näringslivsbolagets vd. Handlingar till nästa veckas kommunstyrelse arbetsutskottsmöte. På kvällen middag på Torekov Hotell med anledning av golfturneringen The Princess. Jättekul att vi fått den turneringen på Challengetouren till oss på Bjäre.


Onsdag 24/6

Kontorsdag med fortsatt röjning och spontana avstämningar.


Torsdag 25/6 - torsdag 2/7

Ledigt. Till Mallorca, för första gången på 23 år, och en lugn by på nordvästkusten. Härlig vecka!


Fredag 3/7

Ledigt men inom kontoret. Hämtade papper till lördagen, justerade om ett protokoll och stämde av med kommunchefen. Förberedde presentation till morgondagen.


Lördag 4/7 - söndag 5/7

Hemmeslövs vägförenings årsstämma på lördagen. I övrigt förberedelser inför nästa veckas fest i stallet samt inläsning av handlingar till kommunstyrelsens arbetsutskott samt diverse mail.


Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits