Vecka 2009-50

Hej!
Här kommer årets näst sista veckobrev!

 

Måndag 7/12
En dag som såg oskyldig ut i kalendern utvecklades till en ren utmaning: tror alla bollar vi har i luften för tillfället behövdes ta ställning till... Började med genomgång av handlingar till kommunstyrelsens arbetsutskott 16/12 och även till det extra kommunstyrelsemötet vi har samma dag, d v s före årets sista kommunfullmäktige. En hel del pusslande. Förra veckans veckobrev. Diverse samtal och avstämningar, bl a angående Boarp (plan och VA-upphandling). Missade tyvärr Rotary-lunchen. Justering av kommunstyrelseprotokollet. Genomgång av överklagan till kammarrätten (Slammarp). Förberedelser inför veckans dagar på SKL (Sveriges Kommuner och Landsting). Styrelsemöte BNAB (Båstad Näringsliv AB) till 20:30.

 

Tisdag 8/12
Kort möte med förhandlingsdelegationen om några personalärenden. Nästan heldagsmöte med budgetberedningen - genomgång av vision, mål och övergripande mål och inriktning samt servicedeklarationer inför budget 2011. Skrev interpellationssvar till Sverigedemokraterna (ang. översvämningsdrabbade Jöns Möllers väg i Förslöv). Direkt till kvällens kretsstyrelsemöte som inte blev så långt. Intressant, inte minst angående allt som är på gång inför valet. Kort eftersnack med kretsordförande.

 

Onsdag 9/12
Spännande möte med företag som köpt delvis detaljplanelagd mark (bostäder) i Torekov. Lite mail och samtal. Möte med Laholms kommunstyrelseordförande inklusive lunch. Genomgång av några aktuella områden och diskussion om kommande möten i en större konstellation. Därefter diverse kontorsjobb, bl a genomgång av årets julkortslista och Internet-sökning inför mitt tal på lördag ang. Lucia. Flyg till Sthlm. Avslutningsmiddag med moderata gruppen i SKL. Undvek hotellets bar när vi kom tillbaka och kunde ägna resten av dagen, samt början av torsdagen, med läsning av handlingar till torsdagens möte (taskig planering...).

 

Torsdag 10/12
Moderat gruppmöte på SKL. Därefter politikerinformation (bl a Volvos koncernchef som berättade om sitt engagemang för att locka elever till tekniska utbildningar, samt migrationsministern om ensamkommande flyktingbarn). Efter lunch möte med programberedningen för välfärdsfinansieringen. Genomgång av senaste utkastet av vår rapport (släpps preliminärt i mars) samt förberedelser inför presentation vid fredagens styrelsemöte. Ledig torsdagkväll tillbringades på hotellrummet med handlingarna till fredagens styrelsemöte.

 

Fredag 11/12
Ovanligt pigg... Moderat gruppmöte, sedan Allians-gruppmöte efter kort avbrott för Luciauppträdande. Styrelsemöte, bl a med presentation av "min" programberedning. Efter lunch till flygplatsen och så småningom flyg hem. På kvällen till After work på Hovs Hallar med min några släktingar.

 

Lördag 12/12 - söndag 13/12
Skrev mitt tal till eftermiddagen (otroligt vilken tid det tar, ca två timmar för detta plus tid i onsdags för informationssökning, för att sedan hålla det på 3-4 minuter...). Efter lunch till stationen i Båstad och Lucia som kom med sitt följe med ånglok från Ängelholm. Trevligt arrangemang med glasblåseri, loppis m m. Efter talet hem och förberedelser inför kvällens middag. Händer inte så ofta, men middag hos mig (en del släktingar). På söndagen: bortsett från inläsning av handlingar till kommunstyrelsens arbetsutskott på onsdag enbart välbehövligt soffläge.

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits