Veckobrev 2008-36

Hej!


Måndag 1/9

Till Kommunförbundet i Lund och möte med kommunalekonomiska beredningen. De arbetar bl a med frågan om välfärdens finansiering. I anslutning till kontoret. Framtagande av ksau-listan (tidigarelagd till 10/9 p g a resor och därför relativt tunn - ev. behov av extra ksau innan nästa kommunstyrelse). På kvällen vårt moderata gruppmöte, det s k M1.


Tisdag 2/9

Avstämning med bp och fp efter gårdagskvällens gruppmöten. I anslutning till Helsingborg med tekniske chefen för ägarmöte angående NSR (inriktningsdokument som återfinns på nästa KS-lista). Diverse korta möten, mail och telefonsamtal, även under kvällen. "Bollning" av insändare ang. Stenbrottet med bp och fp (avslutas fredag...)

Onsdag 3/9

Kommunstyrelsemöte till kl 15:00. Största beslutsfrågan översiktsplan men en hel del informationsärenden, inte minst om internbudgeten 2009, inriktningsdokument om samverkan räddningstjänst i Skåne NV, kommunikationssystemet RAKEL och kommunledningens verksamhetsrapportering). Intervju Sydnytt om Norrvikens Trädgårdare (detaljplanen kommer upp för antagande i oktober). Avstämning med kommunchefen.


Torsdag 4/9

Möte angående bl a skatebana (återkommer om det). Lunch med förvaltningschefen Framstegsförvaltningen. Möte med fastighetschefen, kommunchef och teknisk chef om en del kommunala fastigheter. Justering mötesanteckningar Båstadhem och annat administrativt. Möte med bp:s gruppledare.
 

Fredag 5/9

Möte med aktiva moderater om det allmänpolitiska läget. Till kontoret och finslipade insändaren om Stenbrottet (radikal kortning och fortsatt "bollning" med bp och fp.... Inte avslutad förrän under eftermiddagen...). Slutredigering interpellationssvar till centern. Veckobrev. På kvällen aktieklubb (deppigt!).


Lördag 6/9 och söndag 7/9

Ingenting inbokat förutom ksau-handlingar och allmän mailkoll!


Trevlig helg!

Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits