Snabb uppdatering

Tack Sven - jag planerar gärna en promenad med Dig, Haddock och några moderater! Vi får försöka få ihop en dag. Lite lättare nu när det börjar kännas lite vårlikt - igen! (Vi har hunnit haft tillbaka vintern sedan förra gången jag skrev.)

Det har hänt en hel del sedan sist. Inte konstigt eftersom det ju var ett tag sedan... En födelsedag (min), en massa olika sorters möten, en resa till Daugavpils, Lettland (inom ramen av det EU-projekt Båstad deltar i. Det var kallt...). lite valberedningsarbete (för Kommuninvest), ett företagsbesök (Båstad Bevakning), avslutning av det forskningsprojekt jag deltagit i som efterträdare till Lars E (intressant projekt som ska resultera i en bok) och påbörjade förberedelser inför arbetet med budget 2008.

Det är mycket spännande saker på gång. Både i arbetet med kommunens utveckling och privat. Det tillkommer hela tiden nya projekt och uppdrag = nya utmaningar. Jättekul! Men: det innebär också att man måste välja bort något. Jag har beslutat att inte fortsätta som ordförande för m-kvinnorna i Skåne. Faktiskt ett riktigt svårt beslut, eftersom jag har kännt att det är ett mycket viktigt och spännande uppdrag. Samtidigt inser jag att det inte fungerar i kombination med rollen som kommunstyrelsens ordförande och de uppdrag det för med sig. Någon annan kan sköta ordförandeskapet i m-kvinnorna bättre än jag - och då är det rätt att lämna.

Har inlett "joggingsäsongen"! Igår sprang vi rundan (ca 4,5 km) och det gick riktigt bra. Har (ännu?) inte träningsverk, men det kommer säkert. Hoppas jag klarar att hålla igång i år - förra året gick det inte särskilt bra. Tror det var det sämsta året någonsin, sprang bara en 7-8 ggr på hela året... Lätt att slå, med andra ord!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits