Härlig måndag

Underbart med sol och värme! Det är sådana här dagar man undrar hur man egentligen klarar att bo i Sverige under vinterhalvåret. För både man själv och alla i omgivningen är plötsligt på fantastiskt humör och man märker vilken skillnad det gör i välbefinnandet. Det var länge sedan jag fick så många kramar en vanlig dag! Härligt! (Hänger "folkhälsan", detta härliga ord, ihop med solen? Om inte, kanske det borde göra det?)

Arbetsdagen började med att vi satte ihop dagordningen till nästa veckas kommunstyrelsearbetsutskottsmöte (långt ord). Det blev en gedigen lista med många spännande ärenden - så helgen är räddad (den kommer att ta ca 3-4 timmar att läsa igenom, uppskattar jag)... Det är verkligen mycket på gång. Jag tänker inte skriva "just nu", för jag börjar förstå att det är detta som är normaltillståndet.

Sedan följde ett antal möten, lunch på Rotary och emellanåt lite tid för telefonsamtal och mail. Och efter kort avstämning med kommunchefen var det dags att hämta hunden och för inledning av joggingsäsongens andra vecka. (Jag tänker inte springa varje dag, det råkade bara bli två dagar i rad - igår och idag. Försöker få till det 2-3 ggr/veckan). 

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits