M-kvinnokampanj samt förnyade diskussioner...

Direkt efter onsdagens ksau bar det av till Stockholm för två dagar med gruppmöten och styrelsemöte i SKL (Sveriges Kommuner och Landsting). Mycket intensivt och spännande med politiker från hela Sverige. Dessutom första mötet i Programberedningen för skattebaserna och välfärdens långsiktiga finansiering (ja, namnet ÄR krångligt). Bra diskussioner där, så det blir nog ett konstruktivt arbete.

I lördags genomförde m-kvinnorna en nationell kampanjdag. För Skånes del träffades vi i Helsingborg och delade ut överfallslarm till förbipasserande kvinnor. Det blev uppskattat!

För övrigt är det så att politiska diskussioner ska föras sakligt och inte som personangrepp. Det är inte acceptabelt. Det är en utmaning att formulera sig så att man kan bemöta sakfrågor med argument och inte halka in på personliga attacker. Om gränsen överskrids har man helt enkelt gjort fel. Inom moderaterna för vi en intern debatt i frågan men kommer att boka in en träff där vi ska diskutera detta med moral och etik. (Debatten hänger till viss del ihop med det jag skrev förra gången.) Samtidigt har jag kontaktat en viss person och bett om ursäkt. Det finns definitivt inte några moderata beslut om att föra en kampanj mot den personen. (Däremot är det självklart så att argument får - och ska - bemötas, det är ju syftet med demokrati.)

Tack, Carolina Klüft, för en härlig helg!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits