Möten och annat sedan sist

Sedan en dryg vecka är budgeten på plats - skönt! Visserligen återstår både kommunstyrelse och kommunfullmäktige innan ramarna är beslutade men pusslandet är tills vidare över.

Positiva möten sedan sist har bl a varit en träff med företagarna i Förslöv - ett härligt gäng. Ytterligare information om satsningarna i Norrvikens Trädgårdar samt besök hos Båstads Privata gymnasium som planerar att bygga nytt. En lunchinformationsträff med eleverna på Båstads Gymnasium tillsammans med MUF-ordförande i Båstad, Mattias Andersson, och Ängelholms kommunalråd, Hans Wallmark, var en bra stämningsmätare på vilka frågor som intresserar förstagångsväljare och deras lärare. Kommunstyrelsens presidie och kommunchef har även träffat Laholms kommun som vi samarbetar med. Ett studiebesök i Vellinge var spännande: kommunstyrelsens arbetsutskott och miljö- och byggnadsnämnden lyssnade bl a på hur Vellinge hanterat ett projekt som liknar vår kommande Hemmeslöv-utbyggnad. Vi passerade även Lund och Viken för inspiration. Det finns verkligen många fina bostadsområden.

Har även hunnit med en resa till Mannheim där jag var på 40-års kalas (bra år! Inte bara man själv firar, alla jämnåriga vänner och bekanta också!).

Ska nu iväg och "samtala på gång" med Svenskt Näringsliv och LRF som arrangerat en 5 km vandring mellan Severtorp (mellanpåslaget) och Båstad. Passar bra i det härliga vädret!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits