Från Menorca (2)!

Cala MacarelletaFör tillfället är min rubrik helt missvisande, för något "vardagsliv" kan man inte tala om dessa dagar... Har tillbringat dagen på en helt fantastisk strand som nåddes efter ca 40 min promenad och lite klättrande (Cala Macaralleta). Har solat och badat i härligt, turkost vatten. Trodde inte att det fanns sådana ställen i Europa (lägger in en bild när jag är hemma igen)! Det är helt underbart!

 

Det enda störande momentet är att man är rädd att bränna sig dessa första dagar. Så efter tre välinsmorda timmar begav jag mig tillbaka till hotellet. Har nu ätit en god lunch och handlat lite vatten, vykort och olivolja. Och lite godis, ska erkännas.

 

Nu ska jag strax lägga mig i skuggan vid poolen och läsa lite (håller på med Håkan Nessers "Fallet G"). Planerar att i kväll testa en av öns mer kända specialiteter: gin (Menorca var brittiskt under nästan ett sekel så det är väl därifrån det härstammar. Om jag har förstått det rätt är det gin, ost och skor som Menorca är bra på). Verkligen storslagna planer, eller hur!?


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits