Diverse trender

Är nu inne på den tredje dagen som bloggare och det är riktigt trevligt. Går under dagen och funderar på formuleringar och känner mig allmänt trendig... Vad kan vara intressant/underhållande för en eventuell läsare att läsa om?

 

Vill ändå börja med att "bikta mig" - det blev ingen ogräsplockning igår. Tyvärr (det försvinner aldrig om man inte tar bort det)! Istället har jag fastnat för en annan trend: sudoku. Har läst om det och i fredags fick jag tips av en kollega. Nu är jag helt och hållet fast - det är jättekul! Minst en om dagen! Som tur är har jag hittat några bra länkar där jag kan hämta hem nya utmaningar.

 

Jobbar de sista dagarna innan semestern. Det är både slappt och intensivt samtidigt - man har mycket som ska bli färdigt innan man lämnar och på samma gång är det en mysig atmosfär att sitta ute i solen och diskutera semesterresmål under fikapauserna.

 

Politiskt sett inskränkte jag mig idag till att läsa/svara på mail och att följa det som händer i Almedalen. Idag är det moderaternas tur och det kom en del intressanta utspel (tycker jag). Vi gräsrötter är oftast inte förhandsinformerade, så vi måste hänga med i svängarna för att kunna prata med våra lokala väljare om det är något speciellt som dyker upp. (Kan tänka mig att de 300.000 utlovade jobben kan bli en sådan sak som vi behöver känna till argumentationen bakom.) Det ska bli spännande att se vad som skrivs imorgon om Fredrik Reinfelts framförande och sen är det bara att avvakta sossarnas kontring... 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits