Båstad under tennisveckan

När man bor ute på Bjärehalvön är det knappt att man förstår hela cirkusen som är på gång under tennisveckan. När man läser kvällstidningarnas skandalreportage om kändisar och olika fester skulle det lika väl kunna handla om Cannes, Marbella eller andra exotiska platser. Men idag åkte vi ner ett gäng kollegor och åt lunch mitt i "smeten" - och det var helt fantastiskt! Underbart väder, enormt mycket folk och väldigt god stämning. Hela atmosfären är härlig runt tennisbanorna! Många följer tennisen men det finns också mycket annat att uppleva. Det kan helt enkelt inte bli bättre och det är bara att hålla tummarna att vädret håller sig!

 

Som Båstadpolitiker blev jag glad och se en hel del kommunpolitiker och -anställda som gjorde reklam för kommunen. De är klädda i pikettröja och keps med Båstademblem. Det finns ett tält uppställt, där olika boenden presenteras som byggs för närvarande (både hyresrätter och kommunala tomter - men det finns även en hel del privata alternativ). Vi blir mycket gärna fler invånare och kommunen har mycket att erbjuda, även under andra de andra årstiderna!

 

På vägen tillbaka till kontoret åkte vi förbi en äppelodling med egen gårdsbutik (som jag aldrig hört talas om förut) och jag köpte några burkar svensk honung. Butiken sålde även meloner och tomater - enligt hörsägen fantastiskt goda - men jag nöjde mig med honungen. Härligt med dessa initiativ! Det finns en del olika, så man köper jordgubbar på ett ställe, färskpotatis på ett annat, morrötter på ett tredje etc.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits