Utpustning på gång

Pustar ut efter den första riktigt intensiva veckan ur politiskt perspektiv efter sommaruppehållet. Idag blir det tvätt, strykning (inte den mest hatade hushållssysslan) och dammsugning (den mest hatade hushållssysslan) varvat med lite solning, tidningsläsning och hundpromenader. Det gäller att peppa upp sig inför den kommande veckan, som blir ännu mer intensiv...

 

Måndagkvällen träffades ombuden som ska till partistämman (25-28/8 i Örebro) i Höör för att gå igenom de olika propositionerna och motionerna. Det var mycket material som gicks igenom och gav samtidigt en försmak inför kommande helg med diskussioner och formulerande. (Det ska verkligen bli spännande!).

 

I onsdags träffades fullmäktigegruppens styrelse, skönt nog förlagt till lunchtid. I torsdags kväll hade ledamöter och tjänstemän från kommunstyrelsen och Miljö- och byggnadsnämnden bjudits in till Nolato för en intressant visning och diskussion inför kommande hantering av bygglov i företagets närhet. Nolato är ett av de viktigaste företagen i kommunen.

 

I fredags begav jag mig på kvällen till Stockholm för att på lördagen delta i mitt första M-kvinnoråd. Det var ett extrainsatt möte för att välja ny ordförande (Magdalena Andersson från Jönköping) och styrelse (med bl a Ewa Thalén Finné från Staffanstorp och mig själv som nya ledamöter). Väl hemma var det bara att njuta av en helt underbar lördagskväll.

 

Idag har de sista sommargästerna lämnat Dearp för säsongen. Det är lugnt och skönt - men samtidigt lite sentimentalt att det snart är höst på riktigt...

 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits