Veckobrev 2008-44

Hej!

Härlig vecka för alla med höstlov - men även för oss andra! För när det inte är fullbokat med möten så får man tid att fixa annat. I mitt fall har jag bland annat rensat skrivbord och mailbox (gick från 97% av brevlådan till 37% genom att arkivera bifogade filer...)! Och njutit av en några obokade kvällar!


Måndag 27/10

Dagordningen för nästa veckas kommunstyrelsehandlingar. Förberedelse inför kvällens mbf-möte. Rotarylunch. Förra veckans veckobrev samt del av ovanstående nämnda rensning. Kvällens möte handlade om samarbetet inom m-bp-fp samt om delvis uppdaterad information inför beslut om eventuell skattehöjning (beslut tas vid ordinarie gruppmöte den 3/11). 


Tisdag 28/10

Intervju med en facktidning om välfärdens långsiktiga finansiering (hänger ihop med mitt ordförandeskap i programberedningen). Justering av protokoll från förra veckans arbetsutskott. Fortsatt rensning samt förberedelse för vigsel på torsdag.


Onsdag 29/10

Träff med representanter från Båstads ridklubb i Hemmeslöv. (Diskussioner bl a kring taxor.) Möte med representanter från Torekov ang. bensinmacken (arbete pågår med att försöka ta över macken i lokal regi). Efter lunch plangrupp (bl a spännande idéer kring framtida utbyggnad av Grevie kyrkby). Sen diskussion inom m-bp-fp angående styrningen av våra bolag.


Torsdag 30/10

Företagsbesök hos Stig-Bertils. Vigsel. Diverse samtal och mail. Fortsatt rensning - men hann även med att läsa kommunstyrelsehandlingarna (tror det är första gången på 2,5 år som jag inte läser dem på helgen).


Fredag 31/10

Direkt till Ängelholm för möte med deras kommunstyrelses arbetsutskott samt alliansdelen av presidiet i regionstyrelsen (tema: Ängelholms sjukhus. Vi fick reda på vad som kommer att hända samt varför. En del rykten kunde också dementeras). Direkt från Ängelholm till Helsingborg för ägarmöte NSR (processen efter att inriktningsdokumentet nu antagits av kommunfullmäktige i alla sex kommuner - förberedelser för upphandling samt ändring av ägardirektiv. Dessutom diskussion kring upplägg av investering i kraftvärmeanläggning på Filborna). På kvällen middag (och övernattning) hos mig: mina kollegor från Ängelholm och Örkelljunga.


Lördag 1/11 - söndag 2/11

Lugnt! Hade tillfälle att njuta av höstvädret!


Hälsningar

Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits