Valförberedelser

Det blev sent igår - moderaternas andra utbildningskväll inför valet drog ut på tiden och sedan följde (det obligatoriska) eftersnacket. Genomgångarna av miljö- och byggnadsnämnden, kultur- och fritidsnämnden, Butab, Båstadhem och kommunstyrelsen var mycket intressanta och ledde till livaktiga debatter. Det är härligt när många och engagerade människor sammanstrålar, vi har högt i tag och diskuterar mycket inom partiet. Dessutom informerades om de olika valaktiviteterna som väntar de kommande veckorna.

Det är mycket på gång! Inte minst personvalskampanjer och andra aktiviteter som planeras på olika nivåer. En som är otroligt skicklig är Hans Wallmark i Ängelholm: inför lördagens "M i centrum" så har han bokat in massor med kända politiker (moderater), naturligtvis främst från Ängelholm, men från hela Skåne - även Halland - kommer politiker som kandiderar till kommuner, region och riksdag.

Inte bara de politiska partierna, även media, laddar inför valet. Denna valrörelse har, åtminstone på riksnivå, börjat tidigt - hela det senaste året har vi kunnat följa Alliansens närmre och närmre samarbete i tv, radio och tidningar.

Det ska bli både kul och spännande den kommande månaden! Tror dock vi alla kommer att vara rätt glada när valet är över... Perioden efteråt kommer att skilja sig: vinnare och förlorare ses ut, eventuella personella förändringar etc etc. Inom och mellan partierna börjar koalitionsförhandlingar och poster ska fördelas. Hösten kommer inte att bli seg och långtråkig!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits