Snart semester!

Oj, vad det ska bli skönt! Strax är det dags! Samtidigt följer man mediebevakningen av London och inser vilken tur man har. Kanske inte över att vara just här (andra ställen är också bra och jag hade verkligen inte haft något emot att vara i New York, London eller Madrid) men över känslan av lyx med näst intill total trygghet i en solig svensk småstadskommun och fyra veckors semester framför sig... Vissa dagar kan man tänka att det är tråkigt men just nu är det paradiset.

 

Vissa mail ska iväg innan semestern så att man med gott samvete kan njuta (med ett sting av dåligt samvete p g a ovan nämnda terrordåd). Inom Skåne-moderaterna har vi dragit igång ett medlemsvärvarprojekt som ska löpa i år och 2006. Det känns bra just nu, inte bara opinionsmässigt utan även inom partiet. Vi är försiktigt optimistiska inför valet. Efter semestrarna är det dags för provval för riksdag och landsting, så förberedelserna är verkligen i full gång. Och i kommunerna arbetar vi med det handlingsprogram som kommer att ligga till grunden för valprogrammet.

 

Ikväll är det middag med aktieklubben Damklubben. Vi drog igång år 2000 när alla aktier stog i topp. De föll sedan drastiskt och det var inte förrän ca en månad sedan när vi äntligen har nått +/- 0... Men nu hoppas vi att det går åt rätt håll och träffas för sommarmiddag i Ängelholm.

 

Igår slarvade lite men det var för att jag - äntligen - rensade ogräs i rabatten!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits