En ny lärdom

Aha - det var alltså så man skulle göra! Skriva en fråga (som inte var menad som "komplimangsfiskande")! Jättekul med Era kommentarer! Jag tackar ödmjukast! 

Yvonne kommenterade att det "hungriga och fräscha" hos nya politiker filas bort. Och visst är det så - men det är både på gott och på ont. För det är ofta så att man får igenom fler [av sina radikala] idéer om man är taktisk än om man går på barrikaderna. Därför lär man sig nog att vara mer slipad. Det ter sig utåt som om man blir gammal, trött och tråkig... (Kanske är ett sätt att hålla fräschören vid liv att släppa en "groda" då och då? Men framför allt är det nog viktigt att fortsätta driva lite radikala frågor fast på ett slipat sätt. Tror jag.)

Det är viktigt att uppmuntra de "hungriga och fräscha" så att de fortsätter vara hungriga och fräscha (kolla in Mattias, som också kommenterade, som exempel på en sådan! La in länken till hans nya blogg här intill!)! Det är en ren vitaminspruta för oss som varit med ett tag...

Det politiska livet är egentligen fantastiskt. För var kan man arbeta sida vid sida med sitt intresse för en god sak tillsammans med människor i olika åldrar, bakgrund, erfarenheter?

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits