Vecka 2011-8

Hej igen!
Har ställt mig frågan hur mycket tid jag lägger på att koordinera olika möten (få ihop folk/tider, boka lokaler/resor etc). Har inget svar - men ibland känns det som om det är halva kontorstiden som går åt till det... (dock inte främst under vecka 8!)

 

Måndag 21/2
Mail och samtal. Samhällsbyggnadsutskott (satt med vid informationspunkterna fram till lunch). Efter lunch försök att börja förbereda mig inför onsdagens kommunfullmäktige och M-möten. På kvällen Alliansmöte.

 

Tisdag 22/2
Till Ängelholms sjukhus och "stämbandsgymnastiska övningar" (var ungefär lika spännande som det låter... men tydligen kan det hjälpa till att minska ansträngningen av stämbanden plus förhoppningsvis att jag slipper ett ingrepp). Möte med Båstadhem. Födelsedagslunch privat. Möte med Alliansen inför onsdagens ekonomiutskott. En del frågor att stämma av även inför kommunfullmäktige (KF). I anslutning möte med representanter från Leader-projektet Torekov Året runt. Kvar på kontoret och fixade lite innan till Östra Karup på kvällen och bra möte med företagare där om planer för boende och verksamheter, men även trevlig samkväm.

 

Onsdag 23/2
Möte med ekonomiutskottet (bl a information om årsredovisningen 2010, förslag på nya ägardirektiv till Båstadhem med anledning av bl a ny lagstiftning, diskussion kring pågatåg). Vi var färdiga till lunch - inte vanligt (om jag ser till tiden för kommunstyrelsens arbetsutskott...) men kändes som att det gjorde stor skillnad att en viss person inte var med... Förberedelse inför KF (i mitt fall = manusförfattande). Hemom och sedan M-förmöte innan kvällens KF-möte.  

 

Torsdag 24/2
Presskonferens från onsdagens ekonomiutskott, denna dag även med välfärdsutskottet och förslaget om 1-till-1-datorer i gymnasiet (främst, på sikt även grundskolan). Rensade undan skrivbordet. KF innebär även att en process är slut: utskott-kommunstyrelse-KF. Så det är skönt att få undan de papper som hör till. Mail och (ovanligt många) samtal. Mötesanteckningar från Alliansmötet i måndags. Justering av ekonomiutskottets protokoll.

 

Fredag 25/2
Telefonmöte med valberedningen för Kommuninvest. Tog längre än planerat då ny fråga överraskande dök upp (eller rättare sagt en sådan fråga alla trott var klar men där det visade sig att alla har tolkat den på "sitt" sätt...!). Diverse mail och samtal. Möte med handlingsplansgruppen. I anslutning konstruktivt möte med den s k M3-gruppen, fullmäktigegruppens styrelse.

 

Lördag 26/2 - söndag 27/2
Diverse mail, en del samtal men i övrigt inga handlingar som behövde läsas. Så tvätt och träning - och lite slappande däremellan. Gjorde dessutom en spontan grej som Ni kommer att få läsa mer om...

 

Hälsningar
Anette


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits